Můj kousek štěstí
Jaroslava Obermaierová: Nová známost na obzoru?
Konec samoty
Jaroslava Obermaierová: Nová známost na obzoru?

Je veselá a její kolegové z Ulice tvrdí, že se snad musela přes léto proměnit v jiného člověka. Pravda je ale možná mnohem jednodušší.

Mnozí totiž naznačují, že Jaroslava Obermaierová (78) potkala zajímavého muže, se kterým jí je dobře. Přestože tvrdila, že po hořké manželské zkušenosti s taxikářem Richardem Čechem, s nímž si prý prožila peklo, už si chlapa k tělu nepustí.

Školila mě

Dlouhé roky to tak opravdu bylo, jejím jediným mužem byl syn Jaroslav (42), o něhož se stále stará. Ten v jejím životě samozřejmě dál zůstává, na mamince je kvůli své nemoci stále víceméně závislý. Pokud však přibyl do její blízkosti ještě někdo, jenom dobře!

Spekulovalo se o tom, že by mohlo jít o Arnošta Goldflama (77), se kterým v Ulici tvoří manželský pár. Ten je však ženatý, navíc se o Obermaierové nevyjadřoval zrovna nadšeně.

Scénář Ulice jí jako nového partnera přisoudil Arnošta Goldflama.

„Hodně mě školila. Ale přečkali jsme to ve zdraví,“ řekl ke společnému natáčení. Možná si tedy našla lásku mimo branži.

Na druhou stranu se objevují hlasy, že herečka nikoho nemá, protože je hodně svérázná a ne každý s ní dokáže vycházet. „Má dar negativního myšlení,“ řekl o ní například seriálový syn Václav Svoboda (60) s tím, že ať se děje cokoli, všechno je podle ní špatně.

Myšlenky na sebevraždu

Na druhou stranu, kdo by se jí vlastně mohl divit, že není zrovna optimistka. O syna Jaroslava se stará dlouhé roky, vždycky na něj byla sama. Navíc se bojí, co se s ním stane, až ona tu nebude.

Synovi Jarouškovi by ráda našla nevěstu, aby o něj bylo postaráno.

Do toho se několikrát nechala slyšet, že nemá dost peněz. „Všechno zdražuje, chleba s máslem je luxus. Musím pracovat, dokud nepadnu,“ prohlásila a ještě relativně nedávno hovořila o tom, že kvůli všeobecnému zdražování uvažovala i o sebevraždě.

Kdo jí pomůže?

I proto by bylo skvělé, kdyby se po jejím boku objevil nějaký muž. Jedno, jestli „jen“ kamarád, nebo dokonce láska. Každopádně by jí pomohl s tíhou světa, kterou asi dle některých svých prohlášení nese na svých bedrech.

Hlavně by jí ale mohl ulevit finančně a také se postarat o Jaroslava. Podle mnohých by se herečce hodně ulevilo. A dost možná by její dar negativního myšlení, o kterém mluvil Svoboda, poslala expresně pryč, kdyby se ještě jednou zamilovala.

reklama
Související články
Vzhledem k probíhajícímu soudu s bývalou manželkou má hudebník Ondřej Brzobohatý (41) starostí až nad hlavu. Špitá se, že alespoň v soukromí by se měl těšit z radostnějších zpráv. Aktuálním tématem je u nich doma prý vytoužené miminko. To by byla krásná zpráva, protože i jeho manželka Daniela (45) si potomka dlouho přeje. Minulost je pronásleduje Alespoň by […]
Můj čas na kafíčko / 4.10.2024
Konečně našla toho pravého. A před pár týdny si ho Anna Polívková (45) také vzala. V září se provdala za italského manažera Giuseppa Meleho. Svatba u moře Svatbu měli vskutku velkolepou. Nechyběl na ní ani její tatínek Bolek Polívka (75). Své „ano“ si Anička Polívková s Giuseppem řekli na pláži Jaderského moře u improvizovaného oltáře, nedaleko Bari. Slavili pak v […]
Můj kousek štěstí / 4.10.2024
Vlétě si na rodinu vyčlenila jen pár dní. Dost zvláštní, když Kristýna (39) Ryška ještě nedávno slibovala, jak si dá od hraní pauzu, aby se mohla věnovat svým nejbližším. Dokonce plánovala, že doma v Rožnově pod Radhoštěm vezme brigádu za barem, jen aby měla čas na syna Toníka (3) a partnera. Povídá se však, že nastala dramatická […]
I vrabci na střeše si cvrlikali o tom, že moderátorka StarDance a herečka ze seriálu Jedna rodina šla do sebe. Tereza Kostková (48) vypadá nádherně, což je obrovská změna oproti tomu, jak smutný pohled na ni byl ještě před pár týdny. Špitá se, že je za tím nějaký muž. Znamená to, že její manžel Jakub […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz