Moje šťastná hvězda

Jaroslava Obermaierová: Přijde kvůli zdraví o svou jedinou lásku?

I přes svá zranění se opět vrátila jako jedna z hlavních postav do oblíbeného nekonečného seriálu Ulice. Nečekala však, že se bude potýkat s únavou a vyčerpáním. Vždyť vždycky měla síly na rozdávání. Leccos se ale změnilo a herečce hrozí, že kvůli tomu přijde o práci a tím i o možnost výdělku.

Hraní je její vášeň i povolání, a kdyby dostala z Ulice vyhazov, prý by se z toho zbláznila. Jenže ta chvíle se nejspíš blíží rychleji, než si dokázala představit.

Vydala se ze všech peněz

Nedávno herečka přiznala, že celých třicet let financovala opravu své milované chalupy, která leží nedakoleko Zruče nad Sázavou. Dům už byl v dezolátním stavu a Obermaierová by se ráda do tohoto domu na důchod odstěhovala. Jenže rekonstrukce jí údajně stála víc, než původně předpokládala, a tak se vydala ze všech naspořených peněz.

Navíc ještě před dokončením všech oprav utrpěla vážné zranění, po kterém musela zůstat několik měsíců v nečinnosti a jen přihlížet tomu, o jak vysokou částku měsíčně přichází. Údajně totiž mají její kolegové za to, že si jako jedna z hlavních seriálových hvězd přijde na několik desítek korun za měsíc. Údajně by měla mít jen za jeden natáčení den zhruba okolo deseti až patnácti tisíc korun.

Myslela si, že si zlomila páteř

Na podzim roku 2017 si ošklivě zlomila kotník. Když se šla sama projít do lesa, upadla a údajně několik hodin ležela v v jehličí a mechu, než se jí podařilo doslova se připlazit k chalupě a zavolat si pomoc. Telefon totiž s sebou neměla. Jakmile se jí však kotník začal hojit, přivodila si další vážné zranění. Nezvládla chůzi o berlích, upadla a naštípla si obratel. Později herečka uvedla, že sama to křupnutí slyšela a že si v první vteřina myslela, že si zlomila páteř. Tak vážné to naštěstí nebylo, přesto ale kvůli oběma úrazům musela zůstat upoutána na lůžku celé tři měsíce. Do víru natáčení se vrátila až v lednu letošního roku. Ovšem pouze na invalidním vozíku. Ten mohla odložit až zase o pár měsíců později.

Trpí vážnou nemocí?

V létě, když už byla zase plná síly, odjela na několik dní na dovolenou k moři. Když se však vrátila, opět musela pár dní ležet na lůžku, protože si prý málem z klimatizace uhnala zápal plic. Všechny tyto zdravotní potíže jí však zkomplikovaly život zřejmě nadosmrti. Její tělo oslabily natolik, že každý natáčecí den je pro ni údajně čirým utrpením. Její kolegové se prý dokonce nechali slyšet, že kolikrát je tak vyčerpaná, že na malou chvíli ztratí pojem o čase i o místě, kde zrovna je. Až o ni pak všichni mají strach. Údajně kvůli těmto „výpadkům“ tvůrci seriálu přemýšlejí o tom, že v další sezoně už by si Obermaierová zkrátka nezahrála. Když se však k ní tato informace dostala, zpanikařila. Co by si bez práce počala, když teď prý nemá téměř ani korunu nazbyt? Její přátelé to alespoň tvrdí. Prý na ní vždycky poznají, když se trápí, a nyní je vidět, že si dělá skutečné starosti.

Syn je na ní závislý

Jak tvrdí nejen její kolegové, ale i přátelé, syn Jaroslav (38) je na ní údajně i ve svém věku dost závislý. Nevynechá jedinou příležitost, aby svou maminku nenavštívil. A když ho letos nevzala na dovolenou do Tuniska, prý byl několik týdnů uražený. Copak nemá svůj vlastní život? Hereččini přátelé tvrdí, že si tak trochu zbyli. Obermaierová, jak sama tvrdí, žije už třicet dva let bez muže a prý si na samotu tak zvykla, že už nic měnit nechce. Pravda ale je, že nový muž by ji alespoň přivedl na jiné myšlenky, vlil jí novou krev do žil a necítila by se alespoň tak sama. Dříve jí muži leželi u nohou a předháněli se v tom, kdo ji svede jako první. Mohla si vybírat, komu podlehne či koho si k sobě pustí blíž. Sama na sebe také kdysi prozradila, že střídala muže jako ponožky. Pak ale poznala jednoho, který jí od základu změnil život. O žádného muže nestojí Richard Čech byl údajně vekslák, který víc než cokoli jiného miloval alkohol. Herečka ho musela živit a on se jí odvděčil tím, že ji neustále urážel a mlátil. Kvůli němu zanevřela na muže a už nikdy se nedokázala znovu zamilovat. I když právě on je otcem jejího jediného potomka. Po něm sice nějaké románky údajně měla, ale nebylo to nic, co by stálo za řeč.

Splní se jí přání?

A tak jí dnes nezbývá než jen radost z hraní. Jenže i o tu může co nevidět přijít. Pokud má skutečně vážnější zdravotní problémy, jak údajně tvrdí její kolegové, bude je muset začít řešit.

Když se jí však nyní někdo na její zdravotní stav zeptá, tvrdí, že se cítí skvěle a že už může i bez problémů chodit. Ale je to skutečně tak? Jedna z jejích blízkých přítelkyň nám prozradila, že by si ráda ještě někdy zahrála ve filmu. Leč to se jí už dva roky nepoštěstilo a ani nemáme informace o tom, že by nějakou nabídku na filmovou roli dostala.

Seriál je terno i prokletí

Nikdo s ní prý už nepočítá. Navíc je známo, že kdo hraje v nějakém nekonečném seriálu, málokdy se mu poštěstí dostat ještě jinou roli. Diváci zkrátka mají herce v nějaké roli zafixovaného a režiséři se pak bojí, že by si už na jinou jeho roli zkrátka nezvykli a jejich film by nebyl kvůli tomu tolik úspěšný.Ovšem Obermaierové jde o živobytí. Z čeho by platila nájem a ostatní poplatky nebo například jídlo, kdyby přestala dostávat pravidelný měsíční příjem? Půjčila by si snad finance od syna? O něm se však říká, že sám má málo, takže tam řešení určitě není. Půjčila by si tedy od přátel nebo od banky? To ale je, jak jistě každý ví, cesta do pekel, protože jde jen o krátkodobou záplatu a výjimečné řešení finanční nouze. Pokud je pravda alespoň polovina toho, co se o Obermaierové říká, ocitne se příští rok v ještě větší krizi než letos. Ale mnoho z nás ji také zažilo a určitě z ní najde cestu. Diváci stojí při ní, patří mezi naše nejoblíbenější herečky. Zda to ovšem přesvědčí tvůrce Ulice, na to si budeme muset počkat. Různá omezení limitují jak scenáristy, tak herečku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden