Moje šťastná hvězda

Jaroslava Obermaierová: Skončí bez práce a na mizině?

Jedna z hvězd seriálu Ulice, herečka Jaroslava Obermaierová (72), to má se svým zdravím skutečně nahnuté. Bohužel patří mezi ty ženy, které doma moc neposedí. Neustále je zvyklá běhat z divadla do divadla a z natáčení na natáčení.

Na druhou stranu si tím vždy dokázala vydělat dost peněz. Zřejmě je na své práci hodně finančně závislá, musí totiž živit sebe a do toho ještě svého jediného syna Jaroslava (38). Ten s maminkou totiž bydlí ve společné domácnosti, protože na tom zdravotně také není nejlíp.

Stálé bolesti

Obermaierová si za svůj život prošla nejrůznějšími zdravotními potížemi. Musela se vypořádat se zlomeným kotníkem, s naštípnutým obratlem a ustavičně ji trápí velké bolesti zad. Neustále musí brát tlumicí léky, jinak by ji bolest naprosto skolila.

Lékaři jí doporučovali odpočívat, být v klidu a bolesti Obermaierovou donutily je poslechnout, i když jí to bylo proti srsti. Odpočívala v klidu na své chalupě a veřejnosti se vyhýbala, údajně se bála toho, že někde zakopne a její stav se zhorší.

Teď už jí ale došla trpělivost a přestalo ji bavit být neustále jen zavřená doma. Rozhodla se tedy, že se vrátí na divadelní prkna, ale ona sama má jisté pochyby. „Nejsem si jistá, jestli to úplně zvládnu, ale ráda bych. Mám nějaké léky a prostě se snažím, abych se dala do pořádku,“ vyjádřila se.

Zůstane bez peněz?

Kvůli silným bolestem herečka dokonce zhubla víc než 12 kilogramů a údajně to na ní je znát. Cítí se prý slabá a má problémy s pohybem, proto má z návratu do divadla trochu strach. Spousta lidí se diví, proč se do toho tak žene, ale na druhou stranu nemá herečka moc na výběr. Také potřebuje z něčeho žít a ani jí nepadají peníze z nebe.

Navíc se stará o svého nemocného syna, který má dlouhodobě problémy s dýcháním. Nicméně při jejím stavu nejspíš nebude v divadle příliš užitečná, protože léky na bolest působí jen určitou chvíli. Režiséři mohou usoudit, že po zdravotní stránce Obermaierová divadlo nezvládne, a mohou ji z představení vyloučit.

Dokonce už za ni našli i případnou alternativu, Janu Bouškovou (64). Když ale Jaroslava přijde o práci, z čeho bude žít? Nemocného syna do práce nepošle a s nikým jiným není v kontaktu. Ztráta práce by pro ni byla velká rána, nikde jinde by se už nejspíš neuchytila a její stav by jí to ani nedovolil. Zkrátka musí doufat v to, že se jí zdraví zlepší..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden