Moje šťastná hvězda

Jaroslava Obermaierová už nechce muže?

Manželství jí jednou stačilo

Herečka JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (70) po špatných zkušenostech zanevřela na muže a raději zvolila dobrovolný život v samotě. Nepřeje si ale teď, kdy zvolnila, aby se muž po jejím boku přece jen objevil?

Péči investuje do handicapovaného syna JAROSLAVA (35), kvůli nedostatku peněz musí i přes svoji nevoli stále pracovat. I proto by možná uvítala, kdyby měla někoho, kdo by jí byl oporou.

Vdala se jednou a stačilo jí to

V 70. letech patřila mezi nejpůvabnější české herečky. Filmová hvězda uměla svého půvabu řádně využít a omotala si kolem prstu nejednoho muže. Pak ale přišel jeden, který jí navždy změnil život. A tím nebyl nikdo jiný než její jediný manžel RICHARD ČECH. Chudého taxikáře si herecká stálice vzala ve svých 34 letech hlavně kvůli pokročilému těhotenství. Toto rozhodnutí se ovšem ukázalo být její životní chybou. Čech se s ní oženil kvůli vidině bohatství, nechal se od ní živit, neustále pil, byl jí nevěrný a nebál se své ženě uštědřit také pár facek. Obermaierová toto jednání dlouho netrpěla a po roce nefungující manželství ukončila. Od té doby prohlašuje, že s muži už nechce mít nic společného, a navždy na ně zanevřela. Po rozvodu se pak ještě párkrát snažila najít toho pravého.

Kdybych mohla, sekla bych s tím

Obermaierová však neprožívá tak klidný podzim života, jak by si asi přála. Místo vymodleného odpočinku na chalupě ve Zruči nad Sázavou musí být totiž pořád v jednom kole. Neživí totiž jenom sebe, ale také jediného syna Jaroslava. „Kdybych pro sebe měla více peněz, hned zítra s hraním seknu,“ řekla. Právě v těchto chvílích proto herečka možná začíná litovat svého rozhodnutí. Muž by se jí totiž nyní hodil po boku. Byl by to on, kdo by do domácnosti vydělával korunky, a pomohl by jí i s péčí o potomka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden