Můj čas na kafíčko

Jaroslava Obermaierová: „V soukromí žádná Nyklová nejsem, nedělám v pekárně!“

Můj čas na kafíčko

V dětství chtěla být baletkou a tančila dokonce i v Národním divadle!

Herečku Jaroslavu Obermaierovou (74) si nejčastěji lidé spojují se dvěma seriály. Pamětníci s 30 případy majora Zemana, současní televizní diváci s Ulicí. Její herecký život byl úspěšnější než ten soukromý.

Původně měla Jaroslava Obermaierová namířeno do jiné umělecké oblasti: k baletu. Věnovala se mu už od pěti let a „protančila“ se dokonce i na scénu Národního divadla. Možná by v kariéře baletky pokračovala, ale z více důvodů to nebylo možné; mimo jiné i proto, že to nechtěla maminka.

Vychovaly jí maminka s babičkou

Toho, že se nakonec stala herečkou, Jaroslava nikdy nelitovala. Baletky sice odcházely do „penze“ už po třicítce, ale co potom? „Možná bych byla bezdomovec. Tanečnice jsou strašně špatně ceněné,“ řekla.

„V pětatřiceti skončí, protože o moc déle to dělat nejde. Dřív měly od toho věku důchod. To jim ale vzali, zařadili je mez

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden