Můj kousek štěstí

Jde na to přes slavnou rodinu?

Diváci ji znají zejména z oblíbeného nekonečného seriálu. Větší sláva se jí ale zatím vyhýbá. Co ale když si najde partnera se známým příjmením? To potom popularita stoupá!

Její jméno možná zatím není tak populární, ale zato příjmení jejího partnera zná v naší republice kdekdo, a to zejména díky jeho slavnému otci. Sáru Affašovou (27), herečku s exotickým vzhledem, který má díky svým česko-syrským kořenům, znají dobře převážně milovníci nekonečného seriálu Ulice.

Tam v posledním roce dostává nemalý prostor a její postava Jany z příběhu nejspíš jen tak nezmizí. Sára si tak může mnout ruce, slibná kariéra se začíná rozjíždět.

Velká příležitost

Jistě by si ráda vyzkoušela nějakou větší filmovou roli, ale jak to tak vypadá, ta stále ne a ne přijít. Nezbývá jí tedy nic jiného než si počkat a soustředit se na své jisté, tedy na seriál a na divadlo, ve kterém začíná nová sezona.

A právě divadlo jí, krom šance profesní, přineslo i šanci životní. Na divadelních prknech se seznámila se svým partnerem, hercem Martinem Donutilem (30), který, jak už příjmení napovídá, je synem známého hereckého barda Miroslava Donutila (70). Jaká náhoda!

V prostředí herecké rodiny může získat nejen mnoho profesních zkušeností, ale je jasné, že ve spojení se slavným rodem se o ní bude i více psát.

To ovšem zřejmě není ten důvod, proč do vztahu s Donutilem šla, jak by jí snad mohl někdo podsouvat. Pojistit si kariéru takovým způsobem nemá až tak dalece zapotřebí. Je to láska jako trám!

Tátu neposlechl

Velmi zamilovaně působí mladý pár, když se objeví na veřejnosti. Oči mají jen jeden pro druhého a s nadšením vyprávějí, jak spolu rádi tráví čas. Už proběhlo i seznamování s rodiči a Sára je nadšením bez sebe, jak ji přijala rodina jejího přítele.

To je úspěch, vzhledem k tomu, že Miroslav Donutil údajně svému synovi kdysi radil, aby si nehledal partnerku mezi herečkami. Uhrančivá kráska ale zřejmě upoutala i jeho a všechny zásady ustoupily do pozadí.

„Absolutně nic nenamítá, že jsem si našel herečku. Za Sáru je moc rád,“ říká nadšeně jeho syn s tím, že otec znal jeho novou partnerku už dávno předtím, než mu ji představil jako potenciální snachu. Společně s ní totiž hraje v divadle. Mladá herečka tak do rodiny krásně zapadla.

Není první!

Není to její první partner, kterého veřejnost dobře zná. Předtím randila s tanečníkem ze show StarDance Michalem Necpálem (34), který tančil mimo jiné s herečkou Veronikou Arichtevou (35). Vztah s Affašovou ale nevydržel a pár se loni rozešel. Přece jen, tanec je pro ni jen velkým koníčkem, kdežto herectví je její profese.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden