Moje sladké tajemství

Jde z náruče do náruče

Moje sladké tajemství

Proč nechce Denisa odhalit svého nového partnera?

Herečka Denisa Nesvačilová (29) podle všeho patří mezi ženy, které moc neumějí být samy. A tak sotva jeden vztah skončí, bezhlavě se vrhne do dalšího.

Je to jen pár měsíců, co na herečku Denisu Nesvačilovou (29), kterou diváci znají například ze seriálu Slunečná, prasklo, že skončil její vztah s hudebníkem Honzou Melíškem. Smutek ale zahnala poměrně rychle v náruči nové lásky.

Nápadníci neměli šanci

Když vyšlo najevo, že je po třech letech vztahu zase volná, roztrhl se pytel s nápadníky, kteří se ji snažili ulovit. A vzhledem k současným podmínkám to probíhalo hlavně v rámci korespondence na sociálních sítích. Jenže Denisa se jen bavila tím, že některé nabídky zveřejňovala.

Teď už je jasné, proč. Dávno totiž byla zamilovaná a ze všech, kteří se snažili upoutat její pozornost, měla jen legraci. Přesto má pro muže, kteří to na ni zkusili,

Zbývá vám 60% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden