Moje sladké tajemství

Jděte do hloubky

Pokud chcete docílit hebké a krásné pleti, stačí ji nechat dýchat. Toho dosáhnete správným čištěním.

Někdo má to štěstí, že se s krásnou pletí bez jediné chybičky narodí, nám ostatním nezbývá nic jiného než se o svou pleť starat každý den. Není to ale žádná věda a nezaberete to moc času. Jen je potřeba být důkladný a pečlivý.

Pryč s líčením

Jemnými krouživými pohyby tamponku s odličovacím přípravkem odstraňte make-up. Na pokožku netlačte, nevyčistíte ji lépe, jen ji zbytečně podráždíte. Kvalitní přípravky odlíčí pleť i bez použití síly.

Začněte čelem a pokračujte přes nos ke zbytku obličeje. Nezapomeňte ani na krk a dekolt. Právě tyto části těla jsou ukazatelem vašeho stáří. Mnoho žen je opomíjí. V důsledku toho je kůže povadlá a bez energie.

Hloubkový peeling

Peeling patří mezi nejlepší formu čištění, neboť díky jemným částečkám v pastě se zbavíte všech nečistot na pokožce. Zároveň odstraníte i odumřelou kůži a dostanete se hluboko do pórů. Připravit si ho můžete doma během pár minut.

Vezměte tři lžíce třtinového cukru a silný zelený čaj. Uvařte jej, nechte vychladnout a jednu lžíci smíchejte s třtinovým cukrem. Pak už můžete směs nanést na obličej. Nechte působit 15 minut.

Čisticí masky

Použití pleťové masky je velmi jednoduché. Jen ji vyndáte ze sáčku a necháte dle návodu působit. Čisticí masky působí na principu otevření pórů a jejich pročištění. Zároveň se starají o zklidnění a dostatečnou hydrataci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden