Můj kousek štěstí

Jdou po ní zvrhlíci! Už viděli dceru?!

Lehkomyslnost modelky Ivy Kubelkové (44) vyráží dech. Že se vystavuje očím veřejnosti spoře oděná, je její věc. Je svéprávná a je jí čtyřiačtyřicet. Ale Natálii je teprve šestnáct...

Jaká matka, taková Katka, říká se. Pokud má holčička odmala před očima maminku skloněnou nad šicím strojem, je pravděpodobné, že si i ona začne časem šít sukně, ty jsou nejjednoduší, a později si troufne třeba i na večerní šaty.

Celá máma 

Dcera Ivy Kubelkové matku odjakživa vídá v úplně jiných pozicích. Tmavovláska se zvěčňuje v titěrných bikinách, ale i bez nich. Tak hupla do horské říčky – a ukázala to světu. Můžeme se divit, že z nezletilé Natálie (16) je matčina smělá následovnice?

Pohled na její dekolt vhání červeň do tváří snad každému, kdo dívenku míjí. Rovněž umění nakrucovat se v plavkách dcera odkoukala od mámy.

Úsměvné je, že neustále polonahá Iva Kubelková, v současné době uvádějící na Primě pořad Showtime (pro tuto příležitost se vždy obléká, nahotu jí zakázali), se upřímně diví, že se kolem ní rojí úchylové. Někteří se zajímají o její spodní prádlo a rádi by ho koupili.

Modelka se zvrhlíkům vysmívá a pohrdá jimi, aniž si uvědomuje, že je permanentním odhazováním oděvů vlastně přivolává. Kdyby se fotografovala v upnuté haleně s dlouhým rukávem, sukni až na zem a knihou Babička v rukou, patrně by o její podprsenku nikdo neusiloval.

Zvláštní výchova

Je to správná výchova? Co když začnou i nezletilou Natálii obtěžovat nemravové? Tím si její matka hlavu neláme, poslala fanouškům letní pozdrav od moře, snímek, na němž jsou s Natálií obě v bikinách, a ve stejných.

„Tak jsme pro vás chtěly zapózovat spolu,“ usmívá se. Dcera je matce podobná, je to nádherná dívka s bezchybnou figurou a nekonečně dlouhýma nohama. To vše odhaluje na fotografiích, prostoru pro fantazii ponechává jen špetku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden