Moje šťastná hvězda

Jdou si Lašková s Perkausovou stále drsně po krku?

Moje šťastná hvězda

Zdálo se, že se emoce zklidnily a obě dámy už se nebudou k záležitostem televize Prima vyjadřovat. Modelka má ale nést zradu stále špatně!

Od momentu, kdy GABRIELA LAŠKOVÁ (33) odešla z televize Prima, kde ji v Hlavních zprávách nahradila EVA PERKAUSOVÁ (29), uplynula už nějaká doba. Ovšem zdá se, že mezi dámami pořád panuje velké napětí! Jak tahle válka dopadne?

Poměrně hodně vody uplynulo od chvíle, kdy se televize Prima otřásla v základech. Gabrielu Laškovou (33) tehdy vedení vyšouplo z pozice moderátorky Hlavních zpráv a na její místo dosadilo Evu Perkausovou (29). A ačkoli by se mohlo zdát, že čas všechny rány již zahojil, nejspíš tomu tak není a vypadá to, že si dámy stále nemohou přijít na jméno!

Byl to velký šok!

Náhlý konec Laškové na televizních obrazovkách byl pro mnohé fanoušky šok. Její místo v Hlavních zprávách pak obsadila Perkausová, která se nečekaně rychle vrátila z mateřské dovolené. Vedle kolegy Romana Šebrleho (48) ji přitom během její nepřítomnosti nahradila Soňa Porupková (32). Televize se

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden