Moje sladké tajemství

Je Agáta Jaromíra Soukupa?

Moje sladké tajemství

Zrodil se nám na scéně nový zamilovaný pár, nebo jde spíš o mazaný páreček?

Agáta Hanychová (37) má nového kluka. Staršího, protože poprvé je po jejím boku opravdu vyzrálý muž. Jaromír Soukup (53) je mediální magnát. Jak on, tak i Agáta měli v minulosti zcela jiné typy partnerů. A najednou oni dva jsou prý pár. Opravdu zde hraje roli láska? Určitě, ale záleží k čemu...

Samozřejmě, pokud je mezi nimi láska, přejeme jim to. Jak sám Jaromír (53) ve svém pořadu řekl, mají s Agátou (37) právo na štěstí. Jen tu pár věcí nesedí. Mrkneme na ně.

Aguš, že by už?

Okolí páru na dotazy fanoušků svorně tvrdí, že jde skutečně o vztah. Jak sami přátelé Agáty říkají, je po dlouhé době šťastná. Pro maminku malých dětí, která musela nedávno vyplatit svého exmanžela Jakuba Prachaře (38), kdy se dokonce

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden