Můj čas na kafíčko

Je Agáta se Soukupem opět těhotná?

Můj čas na kafíčko

Agáta si sice neustále stěžuje, jak ji mateřství vyčerpává, ale pro svatbu se Soukupem by se klidně upsala ďáblu. A tak to zkouší přes další dítě.

Zajímavé informace se linou českým showbyznysem. Agáta Hanychová (38) má být krátce po porodu znovu těhotná. To chce tak moc svatbu s Jaromírem Soukupem (54), nebo to jsou jenom povídačky?

Svému štěstí uměla jít bývalá modelka Agáta Hanychová (38) vždy šikovně naproti. A většinou dosáhla toho, čeho chtěla. Nyní se ale povídá, že by se moc ráda vdala za svého partnera, mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54).

Svatba má ale proběhnout až poté, co porodí své čtvrté dítě. Opravdu je modelka krátce po porodu znovu těhotná a dává tím Soukupovi jasně najevo, že tentokrát už se ze

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden