Moje šťastná hvězda

Je babička na baterky

Ještě než se Veronice Freimanové (66) narodilo první vnouče, říkala, že chce být babičkou na sto dvacet procent, přesně jako její maminka.


„Nechávala jsem jí obě děti, odcházela do divadla a věděla jsem, že bude o všechno postaráno. Budu se snažit tohle udělat i pro svá vnoučata,“ kasala se před lety. Jenže skutek evidentně utekl. Chvíle strávené se svou vnučkou Ellou (3) si sice užívá, ale moc jich není.


„Ona je neskutečný komediant, takže je všechno bezva. Máme se navzájem moc rády. Hlídám ji vždycky, když mám volno. Náš měsíc začíná vždycky tím, že dceři dávám své volné termíny, protože bohužel nejsem ta babička, která může v určité termíny, takže to děláme naopak,“ přiznává otevřeně.


Nyní navíc začíná nová sezona, na kterou se herečka nesmírně těšila, a další role stále přicházejí, nově třeba natáčí nový seriál Zoo. Jenže léta letí a Freimanová se ani nenaděje a z malé Elly bude brzy velká slečna, která už babičku moc potřebovat nebude. Jen aby nakonec nelitovala promarněného času, který s ní nemohla strávit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden