Moje šťastná hvězda

Je čas posunout se opět o trochu dál!

Iveta na sobě začala pracovat a touží po změně.

Prochází ošklivým rozvodem a bohužel je to na ní znát. IVETA VÍTOVÁ (39) je kost a kůže. Záchrana ale existuje, chce to prostě chlapa!


Moderátorka hlavních zpráv na Nově Iveta Vítová (39) se doslova ztrácí před očima. Rozvod s podnikatelem Jaroslavem Vítem (46), za kterého byla provdaná jedenáct let, se na ní ošklivě podepisuje.


Když nedávno dorazila i s potomky Anetkou (8) a Matějem (1) na koncert pro děti skupiny Karol a Kvido, někteří lidé byli v šoku. Propadlé tváře, vystouplé lícní kosti. Na bývalou miss byl zkrátka velmi smutný pohled, přestože jí to slušelo.


Krásnou blondýnku rozvod pořádně semlel.

Podepsal se na ní stres

Za vše mohou stres a nervy, které má z rozvodu. Příliš tomu nepřidává ani fakt, že její manžel ji zřejmě podváděl delší dobu, krizi prožívali téměř rok. Část tohoto období dokonce stále žili pod jednou střechou, což vztahovou agónii ještě umocňovalo.

Navíc Vít už si za ni zřejmě našel mladší náhradu. V Peci pod Sněžkou si užíval s Dominikou Kratinovou (30), dcerou známého herce Vladimíra Kratiny (70), kterou můžete znát ze soutěže MasterChef Česko.

Utápět se ve smutku nemá cenu

Něco podobného by, podle nás v redakci, co nejrychleji potřebovala i Iveta – nabrnknout si chlapa a zapomenout na nevěrného manžela, který ji odkopl. Ať už by šlo jen o „převozníka“, který ji „vyléčí“ z aktuálního nezáviděníhodného stavu, nebo rovnou o novou lásku. V každém případě utápět se ve smutku nemá žádný smysl.

Už proto, že to mohou odnést i její dvě děti, což si sama moc dobře uvědomuje. Iveta se nechala slyšet, že poctivě pracuje na tom, aby pravidelně jedla a konečně zase přibrala a všechny starosti, ze kterých jí dokonce začaly padat i vlasy, hodila za hlavu. Nápadníků má jistě na každém prstu hned několik, tak proč té šance plně nevyužít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden