Moje sladké tajemství

Je čím dál víc sama

Že by s ní snad manžel netrávil žádný čas?

Poslední dobou to vypadá, že není herečka Tereza Brodská (52) v životě spokojená. A to je určitě smutné, když má v sobě tolik lásky, kterou by ráda rozdávala.

život se s herečkou Terezou Brodskou (52), kterou teď diváci vídají ve velmi oblíbeném seriálu Slunečná, nikdy moc nemazlil. A trauma, které prožila jako dítě, ovlivňuje její život doteď, způsobem, který si možná dřív neuměla vůbec představit.

Jako malou holčičku ji totiž její vlastní matka, herečka Jana Brejchová (81), odložila. To v Tereze zanechalo tak hlubokou bolest, že se zařekla, že stejnou chybu neudělá. „Když jsem otěhotněla, bylo mi jasné, že mámu nenapodobím,“ přiznává na rovinu.

A tak když se stala matkou syna Samuela (25), podřídila mu všechno. Navíc měla tu výhodu, že si nemusela dělat starost s financemi, protože manžel, fotograf Herbert Slavík (58), byl schopen rodinu skvěle zajistit.

Jenže přitom možná zapomněla na sebe a teď, když syn vylétl z hnízda a manžel stále hodně pracuje, si Tereza se samotou neumí poradit. „Je prostě divné přijít domů a vnímat ten klid,“ svěřila se s tím, jak špatně synovo osamostatnění snáší, přestože ví, že je to nezbytné.

Vlastně i proto se tak upnula na svého čtyřnohého mazlíčka Konráda. „Je to můj lék na depresi,“ říká herečka, která ale uznává, že ani on ji nedokáže ze smutku vytrhnout úplně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden