Moje sladké tajemství

Je Eva s Reném šťastná?

Mají doma občas s manželem i pořádnou Itálii?

Herečka Eva Decastelo (42) často dává najevo, že doma má hlavní slovo manžel. Jenže teď se ukazuje, že to někdy zajde tak daleko, že se ho drobná herečka bojí.

Na veřejnosti působí herečka Eva Decastelo (42), kterou diváci znají jako jednu z drben v seriálu Slunečná, velmi sebevědomě. A opravdu to tak může být, ale jen do chvíle, než překročí práh vlastního domu. Tam podle všeho vládne její manžel, scenárista René Decastelo (47).

A z toho, co Eva popisuje, by se mohlo zdát, že je tak trochu despotický. Jak ostatně ukazuje historka z jejich běžného života: Eva od manžela dostala darem starožitný zlatý šperk, který ale bohužel ztratila během focení. Kromě toho, že litovala ztráty velmi cenného kousku, který prý vyšel na desítky tisíc korun, její hlavní starostí bylo, jak se k celé situaci postaví manžel.

„Obrečela jsem to a taky jsem se obávala reakce manžela,“ říká Eva s tím, že nakonec se po několika dnech vzácný klenot našel, ale možná nevědomky prozradila daleko víc, než vlastně původně chtěla. Její fanoušci tak okamžitě zpozorněli a začínají se ptát, jestli je v jejich manželství všechno v pořádku.

Přijít o náhrdelník je sice nepříjemné, ale podle jejich mínění to není důvod k tomu, aby se jejich oblíbená herečka musela bát manžela. Část z nich teď jistě bedlivě sleduje každé Evino gesto, které by případně odhalilo, že má v manželství potíže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden