Moje šťastná hvězda

Je Forejt opravdu tím pravým?

Proč se doopravdy Eva Burešová rozhodla s šéfkuchařem po tak krátké době otěhotnět?

Pro mnohé bylo překvapením, když se po krátkém vztahu PŘEMKA FOREJTA (35) s EVOU BUREŠOVOU (28) ukázalo, že spolu čekají dítě. Má to ale své důvody. Jaké jsou?


Nejsou spolu ještě ani dva roky a už čekají společné miminko. Eva Burešová (28) Přemek Forejt (35) ale cítí, že jsou jeden pro druhého stvořeni. A proto nevidí důvod, proč s něčím podobným otálet. Proč ale zakládají společnou rodinu tak brzo a nedali si více času na to, aby se lépe poznali?


Nepříjemné útoky


Vypadá to, že důvod je zcela jednoduchý. Ačkoli je kariéry Evy Burešové aktuálně na vrcholu, jelikož hraje v nejsledovanějším seriálu na českých televizních obrazovkách, poslední dobou ji podobná popularita spíše zatěžuje než dělá radost. Burešová doslova říká, že je z podobné branže rozčarovaná.


A to především z útoků na sociálních sítích, kde na ni dokážou být někteří lidé opravdu hrubí a sprostí. A jelikož je Burešová hodně citlivá žena, hodně ji to vnitřně ničí a ubíjí. „Nemyslím si, že je třeba mi psát tolik zlých zpráv,“ smutně říká herečka.


Využije okolností a pojistí si svou partnerku?

Pravda je, že Eva Burešová je stále ještě hodně mladá, a ačkoli už toho ve světě showbyznysu stihla hodně, podobné útoky zkrátka není snadné ustát pro nikoho, ani pro daleko zkušenější herečky či herce. 

Chce se věnovat jen dětem?

Dítě, které čeká s Forejtem, tak pro ni může být menším vysvobozením. Ze samotné produkce seriálu ZOO sice zaznělo, že se počítalo s tím, že jejich hlavní herečka otěhotní, ovšem kdoví, jak to doopravdy bude.

Samozřejmě vždy záleží na herečce, jak se ke všemu postaví. A je jasné, že jelikož má doma Eva Burešová ještě malého syna Nathaniela (4), do dalšího natáčení se jen tak nepohrne. 

Rodinu uživí

Ještě k tomu, když velká rodina byla vždy jejím snem. Možná tak je odchod ze světa showbyznysu v plánu od okamžiku, kdy se herečka dozvěděla, že je podruhé v životě v jiném stavu. A nejspíš i kvůli tomu její přítel Forejt přijímá každou nabídkou, která se mu namane.

Třeba tu od řetěžce fastfood stravování, díky které se mu dostalo velkého posměchu. O tom, že je Přemek Forejt dobře zajištěný člověk, o kterého je, jako o kuchaře velký zájem, nemusíme dlouze mluvit.

Uživit rodinu, která čítá i dceru Stellu, by tak pro něj neměl být problém. A je jedno, jestli se peníze „posypou“ z gastronomie, nebo třeba z porotcování MasterChefa. 

Složité otázky do budoucna

Otázkou bude jen, jak slavný pár zvládne, že má Forejt podnikání v Olomouci. Jestli se tam třeba společně přestěhují anebo na něj uznávaný kuchař někoho najme.

Pokud je ale Eva Burešová skutečně připravena, minimálně načas, přerušit svou kariéru, pak by vlastně stěhování na druhou stranu republiky nemusel být zas až takový problém. Pravda ale je, že právě tímto vším si může Forejt Burešovou hezky omotat kolem prstu. 

Bude na něm až moc závislá?

Pokud by se totiž kvůli němu a společné rodině vzdala hvězdné kariéry a ještě se odstěhovala do Olomouce, byla by na svém partnerovi skutečně plně závislá. A to i přesto, že by samozřejmě byla schopná stále vydělávat a přinášet kvalitní benefity prostřednictvím sociálních sítích.

Problémem ale je, že Burešová už nechtěla být na nikom takto závislá, jelikož v minulosti se jí důvěra k mužům šeredně vymstila. Otec jejího prvního potomka Michael Krásný ji totiž krátce po porodu opustil a nechal ji s dítětem samotnou. A v takové pozici už Burešová nikdy být nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden