Moje šťastná hvězda

Je její partner ještě ženatý?

Po letech čekání se snad dočkala toho pravého. Hanka Vagnerová (39) do společnosti vyvedla svého partnera Nicolase Escaviho (35).

Napůl Francouz a napůl Španěl v sobě horkou krev nezapře, což je pro herečku jako stvořené. Pár mezi sebou mluví španělsky. „Občas se něco ztratí v překladu,“ přiznala blond kráska.

Má dvě dcery

Jak ale sama přiznala, žít vedle ní není vůbec jednoduché, střídání nálad a bouřlivé emoce jsou u ní na denním pořádku. Se sportovcem Escavim se potkali ve Francii. Živí se surfařením a točením dokumentů.

Ještě než ale Vagnerová přiznala jejich vztah, sexy cizinec se na sociálních sítích veřejně chlubil fotkami malých dcer Lanny a Millu, kterými doslova žil, a mezi své profese uváděl „táta“. Zda je Nicolas rozvedený nebo stále ještě ženatý, se zatím neví. Pravda ale je, že důkazy o jeho minulosti postupně z internetu mizejí.

Pálí za sebou mosty?

Co tento fešák tají? Chce začít nový život, a tak za sebou pálí mosty? Bude Vagnerová jen další záplatou na nefunkční manželství, nebo Nicolas Escavi jen chrání své děti před zájmem veřejnosti? Co je ale upřímně škoda, že smazal i snímky svého nahého pozadí, což nejedna fanynka oplakala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden