Moje šťastná hvězda

Je její současný přítel ten pravý?

Je zadaná už mnoho let, změní se to brzy?

Krásná herečka MICHELLE HANSEN (30) je snem mnoha mužů. Sice má partnera, ale šušká se, že má na lepšího. Vymění ho brzy?


Hvězda seriálu Ulice Michelle Hansen (30) chodí už devět let s mediálně zcela neznámým Tomášem Navrátilem. O něm mluví pouze v případě, že se jí na sociálních sítích zeptají fanoušci, zda je zadaná.


Ačkoli jsou spolu tak dlouho, zasnoubená ještě není. Uvízl snad jejich vztah na mrtvém bodě a brzy se může stát, že se rozejdou?


Muži o ni mají velký zájem 


Krásná herečka nahradila v seriálu Ulice podobně atraktivní Saru Sandevu (26) a televizní diváci si ji poměrně rychle oblíbili. Herečka s dánskými kořeny se navíc stala velkou oblíbenkyní pánů, spousta z nich jí vyznává lásku na sociálních sítích a jistě má zprávy plné nabídek na rande.


S Tomášem Navrátilem.

Možná i proto se tolik nechlubí tím, že je ve vztahu. Kdyby totiž každý týden sdílela na internetu zamilované snímky s Navrátilem, mohla by o část příznivců klidně přijít.

Zvláštní ale je především to, že se ani po devíti letech vztahu stále nevzali, a dokonce ani nezasboubili. Možná vysvětlení jsou dvě, Hansen cítí, že to není ten pravý a nechává si otevřená zadní vrátka.

Může se stát, že mu ji někdo přebere

Anebo jednoduše ještě Navrátil nesebral dostatek odvahy na to, aby před svou krásnou partnerku poklekl a požádal ji o ruku. Podle nás v redakci by ale rozhodně neměl otálet. Klidně se může stát, že Michelle Hansen brzy potká někoho jiného a ten ho předběhne!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden