Můj čas na kafíčko
Je jejich manželství v troskách? Budou se nakonec rozvádět?
Oba jsou velmi tvrdohlaví a neústupní. Jenže co když je to úplně zničí? Kdo z nich ustoupí?
Je jejich manželství v troskách? Budou se nakonec rozvádět?

Herec ze seriálu Slunečná David Prachař (61) a hvězda Ulice, jeho manželka Linda Rybová (44), procházejí opravdu náročným a těžkým obdobím. Jejich manželství už nepřipomíná dávnou idylku, ale je zatížené nudou, stereotypem a velkými rozpory. Kvůli čemu se spolu hádají?

Známý kudrnatý herec David Prachař (61) je součástí úspěšného seriálu Slunečná, kde si prý za jeden měsíc natáčení vydělá skoro 120 000 korun. Zkrátka ale nepřijde ani jeho žena Linda Rybová (44), která ještě nedávno hrála v Ulici. Oba byli po pracovní stránce tak vytížení, že se doma prý sotva potkávali.

Může za to příliš velký věkový rozdíl

Manžele od sebe dělí téměř jedna generace. Když spolu začínali, věkový rozdíl nijak citelný nebyl. Jenže po několika letech společné cesty to zřejmě začíná být výrazně jiné. David prý cítí, jak rok od roku stárne, proto, aby se Lindě líbil, začal na sobě hodně dřít.

Co všechno dělá, aby jí stačil?

Není divu, když má vedle sebe mladou a obdivovanou herečku, která se mužům velmi líbí. Chtěl by se jí svou energií vyrovnat a být pro ni pořád žádoucí. Takže prý začal zběsile sportovat, posilovat, jezdit na kole, i když je pro něj postupem času stále těžší udržovat si fyzičku. Zdá se, že má také velké sklony přehánět. Přiznal, že se neustále hlídá a pozoruje, a každou slabost pak považuje za jasný příznak nějaké vážné nemoci. Bojí se, aby mu Linda neutekla za nějakým mladším milencem?  Bez jakékoli ironie si posteskl: „Někdy už dokonce trpím ztrátou paměti, kdy si třeba po měsíci nemůžu vzpomenout, co jsem četl.Vybaví se mi jen atmosféra knížky. A když už mě to natolik vyděsí, jestli náhodou nemám alzheimera, vezmu si tu knihu znovu a najednou se začínám znovu orientovat. Stejně mi ale už bohužel paměť neslouží jako kdysi.“ Na základě jeho popisu to vypadá, že má spíše sklony všechno zveličovat. Není tak trochu hypochondr? Jeho podivné chování může mít klidně na svědomí jeho žena Linda. Ta má totiž na něj velké nároky, takže by mu prý neodpustila, kdyby třeba rapidně zhubl. „Mám krásnou štíhlou ženu a ta by se mi smála, kdybych nic nedělal a jen tloustl,“ prozradil David, který chtěl mít pro svou ženu vysportovanou postavu. O jídlo už se starat naštěstí nemusí, protože na to stále dohlíží jeho přísná blondýnka.

Čím terorizuje celou rodinu?

O Rybové je známo, že je vyznavačkou zdravého životního stylu, dlouhou dobu byla přísnou vegetariánkou a dnes celé rodině pečlivě hlídá jídelníček. „S příchodem dětí jsem složení jídla začala víc řešit,“ vysvětlila maminka jejich společných dětí Rozárky (16), Josefíny (15) a nejmladšího syna Františka (12).

Každá máma má o své děti obavy, ale herečka prý je až přehnaně úzkostná. Alespoň to o ní tvrdí její manžel David. Ten přiznal, že se doma spolu nejvíce hádají kvůli výchově dětí a jejich nechuti učit se. Jenže donutit pubertální děti sedět nad učebnicemi, to už je výkon nad jeho síly.

Doma mají stále větší a větší dusno

Děti prý často dělají cokoli jiného, ale vůbec se neučí. A to pokaždé spolehlivě namíchne maminku Lindu, která nechápe, proč jediný úkol, který jejich otec má, nedokáže dotáhnout do konce. Sama je dost vytížená natáčením a divadlem, takže se nestíhá s dětmi učit pouze ona. „Snažím se dětem věnovat, ale nakonec jsem rád, když s nimi zvládnu udělat úkoly a vyzkoušet je.

To se pak musím obrnit svatou trpělivostí, protože když to holky nebaví, obracejí u toho oči v sloup, a já z toho mam pak nervy nadranc,“ svěřil se herec. Linda je daleko důslednější než David a tam právě začíná zásadní svár mezi manželi. Herečka by si prý přála, aby její muž byl ve výchově dětí daleko přísnější. Prý se nemůže dívat na to, jak je manžel na děti příliš hodný a měkký a chybí jim pevná ruka.

Každý si stojí za svým! Čím ji nejvíc štve?

Vypadá to, jako kdyby on byl v rodině ten hodný, který má pro všechny pochopení, a Rybová naopak ta přísná a rázná matka, která sebemenší fl ákání nepřekousne a dost často se kvůli tomu zlobí. „Linda se dost často rozčiluje kvůli dětem, ale co s tím? Já jsem se kdysi učil sám, ale když se dítěti nechce, moc s tím nenadělám,“ řekl.

Působí to tedy tak, že éterická herečka je v jejich rodině ten přísný kat, čemuž je těžké uvěřit. Linda totiž na veřejnosti působí velmi jemně a křehce. Pravda bude asi někde uprostřed. Snad manželé své spory a dohady brzy vyřeší, protože to jejich hádání nikomu neprospívá.

Jak to dělá, že je i po čtyřicítce pořád krásná?

Usměvavá herečka Linda Rybová je vyznavačkou zdravého životního stylu, což se o ní ví. Vsází na kvalitní jídlo, ale i na sport. Pokud si však myslíte, že dře každý den v posilovně, jste na omylu. Naopak cvičí doma a ráda běhá v přírodě. Oblíbila si především jógu a pilates. A to není všechno.

Pravidelně také pije Mlýnský pramen, který jí prý pomáhá pro vyladění žaludku a správné fungování trávicího systému. „Nejsem příznivcem drastických půstů či drsných selektivních diet ani žena, co běhá maraton nebo tráví dny v posilovně. Běhám s kamarádkou v Praze podél Vltavy.

Běžíme pomalu, a když nemůžeme, přejdeme do rychlé chůze a u toho si něco řekneme,“ svěřila se blondýnka se svým receptem. Na nějakou plastickou operaci by ji údajně ani ve snu nenapadlo jít. Ostatně se ani není čemu divit, když to kráska jako ona vůbec nepotřebuje.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz