Můj kousek štěstí

Je jejich rozchod nevyhnutelný?

Mají lepit své problémy svatbou? Ta by mohla oba dva dostat do zlaté klece a mohlo by být hůř.

Dlouho se mluví o problémech v jejich vztahu. Žárlivost a vzájemná osočování prý střídají chvíle vášně, které vše na chvíli uklidní. Otázka ale je, jestli to do budoucna bude stačit.

Podle mnoha informací se blíží doba, kdy mnohokrát slepovaný hrnec jejich vztahu praskne naposledy a Jitka Schneiderová(50) ani Lukáš Pitter (43) s tím už nic nesvedou. Na nedávnou premiéru minisérie Extraktoři dorazila herečka ze seriálu Táta v nesnázích bez partnera.

Okamžitě se začalo spekulovat, že mají další z mnoha problémů. Někdo dokonce tvrdil, že se už se rozešli. Spíš to ale vypadá na první variantu, i někteří jejich známí totiž hovoří o tom, že v poslední době si do vlasů vjíždějí stále častěji.

Přitom ještě relativně nedávno se málem brali. Pak ale tyto hlasy utichly. Povídalo se, že jí byl nevěrný. Což by mohla být reakce na drby, které se s nimi táhnou už pěkně dlouho – podle nich se Pitter kouká po mladších ženách.

Byla by herečka schopna mu to odpustit? Vždyť ani ona nebyla v minulosti úplné neviňátko. Prý právě kvůli jejím románkům se rozpadlo před lety její manželství s hercem Davidem Švehlíkem (51), se kterým má dceru Sofii (17).

Sekne jí to...

Schneiderová ale i dnes muže ráda provokuje. Na slavnostní večer taneční soutěže StarDance dorazila v síťovaných punčochách, v šatech do půlky stehen a botách na jehlách. Padesátnice v jejím podání je velmi pohledná a atraktivní.

I to je podle mnohých lidí důvod partnerského neladu. Zatímco on by z ní měl podle všeho rád důstojnější dámu, ona se asi chce stále bavit, přitahovat pozornost a ukazovat, jak jí to sluší.

Bude zajímavé sledovat, jak se to mezi nimi dál vyvine. Je tu totiž ještě jedna zásadní věc. Pitter by si podle některých zdrojů přál dítě.

Jenže se Schneiderovou to nebude. Se vší úctou k herečce, už na to zkrátka nemá věk. Je tedy otázka, jestli si dříve, či později pořídí miminko s nějakou milenkou, nebo budou třeba řešit adopci.

Před časem už prý návrhy na osvojení dítěte padaly, zase to ale utichlo. Stejně, jako již zmíněné narážky na svatbu.

Zvolí „nejlepší“ řešení?

Může to být tím, že partneři si nejsou jisti, jestli spolu chtějí dále žít. Proto mohli přerušit plánování budoucnosti a snaží se vyřešit současnost. Zatím se jim to ale podle všeho nedaří.

Když už se zdá, že se blýská na lepší časy, přijde další problém. Což je dlouhodobě neúnosné. Varianta vše raději ukončit, dokud se ještě snášejí a jsou schopni spolu alespoň mluvit, se tak nejeví jako úplně špatné řešení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden