Můj čas na kafíčko

Je jejich rozvod už na spadnutí?

Frontman skupiny Kabát Josef Vojtek (53) se nechal nachytat, jak tráví čas s manažerkou Veronikou Šimůnkovou (34). S tou se údajně tajně schází za zády své manželky Jovanky Vojtkové (40), která se mezitím doma stará o jejich dva syny. Zpěvák byl po otisknutí fotek v médiích tak vystrašený, že se začal obávat, aby ho manželka nepustila k vodě.

Prozrazení tajné nevěry?

Fotografové Expresu Pepu načapali, jak pravidelně každé pondělí dochází do stejného domu, kde bydlí jak zpěvačka Kamila Nývltová (29), tak její manažerka, s níž se má prý Pepa stýkat.
Sám jejich kontakt nepopírá, ale prý za tím stojí jen jejich spolupráce na cédéčku. „Já s těma holkama dělám na cédéčku. Scházím se u Kamily i Veroniky. Studio stojí dost peněz a já ty prachy nehodlám investovat do toho, abych ty pecky skládal někde jinde než u nich doma. Tam je klid a máme na to pohodu,“ řekl Vojtek. A co na to Jovanka? Ta prý nic netušila. Vojtek jí to údajně neřekl kvůli tomu, že je žárlivá. Věděla jen o Kamile, ale o manažerce ne. Nyní, když už o tom ví, má Vojtek pěkně nahnáno a bojí se, že mu to manželka spočítá!

Vezme ho žena na milost?

A bojí se oprávněně, protože Jovanka nevěru nesnáší. „Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry, radši bych šla jinam. Pokud se to potvrdí, půjdu o dům dál,“ reagovala Jovanka. Dá manželovi ještě šanci, nebo ho vyžene z domu? „Pokud řekne, že s ním má vztah a chce s ním být, jdeme od toho, pokud řekne, že ne, uvidím,“ dodala.

Jak se k tomu postavil Pepa? Zpěvák se prý začal kát a manželce nasliboval hory doly. Problém je ale v tom, že tohle už Jovanka moc dobře zná. Není to totiž tak dávno, co právě Jovanka byla v roli Pepovy milenky. Vojtek byl totiž ženatý s Libuší Rohlíčkovou (38) a Jovanka byla její nejlepší kamarádka. Jak se Jovanka nakonec s celou situací vyrovná, zatím ještě neví ani ona sama. Ovšem podle tajných zdrojů z Pepova okolí má jeho manželka jasno a Pepovi dala ultimátum. Musí se prý s Veronikou přestat stýkat, což pro něj nebude jednoduché, když spolu pracují. Jestli ho manželka vezme na milost, se teprve ukáže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden