Moje šťastná hvězda

Je jí mnohem lépe

Ještě nedávno to vypadalo, že se její zdravotní stav už jen tak nezlepší. Vše ale dopadlo nakonec úplně jinak.

Drbna z Ulice a hvězda reklamy sesterského časopisu Můj čas na kafíčko Jaroslava Obermaierová (75) měla dlouhou dobu problémy s dýcháním, proto si občas musela na natáčení odpočinout.  Jednou to bylo natolik vážné, že musela odjet na chatu, kde nabírala síly na další dny.

Syn Jaroslav.

Chce zajistit syna

„Bylo to k nevydržení. Bolely mě nohy a během natáčení jsem si musela párkrát sednout,“ svěřila tehdy. Jak sama prozradila, uvažovala i nad tím, že by v oblíbené Ulici skončila. Z práce ale odejít nikdy nemohla, neboť chtěla do budoucna zajistit svého jediného syna Jarouška (40).

S tím bydlí celý život, není se proto čemu divit, že jsou si tak moc blízcí. Pak se ale stal doslova zázrak. Oblíbené herečce začalo být zase dobře. „V Ulici zůstanu, je to můj hlavní příjem a už nemám důvod odcházet, je mi mnohem lépe,“ nechala se slyšet.

Kromě toho má i jiné aktivity než jen natáčení nekonečného seriálu. O práci tedy nouzi nemá. Jak to ale bude s jejím zdravím? Možná se jí na chvilku ulevilo. Co ale bude dělat dál, až se jí zase přitíží? Jak to tak ale vypadá, paní Jarka bude hrát asi až do posledního dechu. A jinak tomu už asi nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden