Můj kousek štěstí

Je jí padesát! Svlékne se ještě?

Troufne si?

Hvězda Slunečné Markéta Hrubešová (50) oslavila neuvěřitelné padesáté narozeniny. Je stále krásná, což dokazuje, že věk je v některých případech skutečně jen nepříliš důležité číslo.

Když bylo Markétě Hrubešové (50) třicet let, plakala. Připadala si stará a za zenitem.

Čtyřicáté narozeniny přijala s pokorou a klidem v duši a v současné době, když na jejím dortu plane svíček už padesát, září štěstím.

„Umět se vyrovnat s věkem je asi to nejdůležitější,“ konstatuje. „Jak se chováte sami k sobě, chováte se i ke svému okolí.“ A co doporučuje pro klid v duši? Neřešit prkotiny a rozdávat radost.

Nahá v šestnácti

Což o to, jak i nadále rozdávat radost divákům, to bychom jí mohli od hodiny poradit. Před kamerou se poprvé svlékla ve filmu Oznamuje se láskám vašim, to jí bylo šestnáct a potřebovala souhlas rodičů.

Jsem tu a čekám

„Ten film byl točen před více než třiceti lety a dodnes si ho muži pamatují, chodí za mnou, píšou mi a pamatují si nejen jméno mé role, ale i detaily z filmu,“ usmívá se. Míní, že je to pro ni úspěch, protože jsou filmy, na které divák zapomene, dřív než vyjde z kina. Jestlipak se atraktivní zrzka ještě někdy svlékne?

„To období už je za mnou,“ upozorňuje. „Nechci být babka nad hrobem, o které se říká: To je ta, co se svléká.“ Zároveň je v mnoha směrech poněkud záhadná. Od šestnácti do pětadvaceti točila dva nebo tři filmy ročně, pak to přestalo. Proč? Ani ona sama na to neumí odpovědět.

„Oznamuje se láskám vašim, že jsem tady a čekám,“ vzkazovala režisérům větu z filmu, který ji proslavil, podobně jako snímek Sedím na konári a je mi dobre, pak se vrhla na vaření a stala se úspěšnou autorkou oblíbených kuchařek.

Dávný vztah s fotografem Davidem Krausem (54) je obestřen tajemstvím. Bývala to velká láska. Vzali se v červenci 2007 v obci Loučeň na Nymbursku, za družičku jim šla maličká dcera Christel Lilly (16). O šest let později se její rodiče spolu příliš neukazovali a záhy se potvrdilo, že žijí odloučeně.

Moje vrásky

Po boku pohledné rusovlásky se od jisté doby objevuje pivovarník Petr Sysel, s nímž se seznámila, když pracovala na pivní kuchařce. Na plastiku Markéta nepůjde, ráda to vysvětlí. „Víte, kolik mě to stálo? Všechny ty vrásky?“ směje se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden