Můj kousek štěstí

Je konec? Podezřelé úvahy Kristýny Ryšky o rozvodu!

Volný pád...

Plánovala klid a čas s rodinou. Neklaplo to! Už je zase v zápřahu a pracuje. Prý se s manželem nepohodli. Sama herečka promluvila o rozvodu.

Konec natáčení seriálu Zlatá labuť podle všeho zastihl jednu z jeho největších hvězd ve špatném rozpoložení. Povídá se totiž, že s manželem Janem Ryškou jim to nyní doma příliš neklape.

Možná poslední skládačkou do mozaiky problémů bylo hereččino rozhodnutí naskočit do seriálu Jedna rodina. A to na konci natáčení Zlaté labutě naznačovala, že si dá chvíli pauzu, bude se věnovat rodině a trávit čas doma v Rožnově pod Radhoštěm!

Románek?

Dokonce mluvila i o tom, že bude pracovat v místní kavárně. Manžel musel být rád, že se mu jeho žena po dlouhých měsících pendlování na natáčení do Prahy zase vrací domů. Jenže Kristýna Ryška (39)  zřejmě jaksi změnila názor a to se na jejím manželství může krutě podepsat.

Není to tak dávno, co se spekulovalo o jejím románku se seriálovým kolegou Petrem Stachem (49). Pro Jana Ryšku to nebylo dvakrát příjemné. Nicméně si asi představoval, že když budou mít s manželkou po skončení Zlaté labutě konečně čas pro sebe, tak všechno urovnají.

To se ale nestalo. Naopak jeho manželka nedávno otevřeně mluvila o rozvodu se svým prvním manželem, scenáristou Matějem Podzimkem (43), který dle jejích slov skvěle zvládli. Podle mnohých tím jasně naznačovala, že rozvod není žádná věda a že se to může stát znovu.

Je snad připravená na všechno? Mluví se o tom, že pražský byt si herečka drží i proto, aby měla kam jít, kdyby se to doma zvrtlo z hodiny na hodinu. Jejich vztah je prý ve fázi, kdy je vlastně úplně jedno, jestli herečka měla románek, nebo ne, protože jsou tu mnohem hlubší příkopy, než jeden případný úlet.

Drží se jen kvůli synovi?

Zatím je prý držel pohromadě hlavně syn Antonín (3), resp. vědomí, že jsou jeho rodiči a oba tu musejí být pro něj. I když je to velmi silná motivace, nemusí fungovat pořád. A v zákulisí showbyznysu kolují historky, že ani ekonom a šéf folklorního souboru není úplně svatý a mohl mít poměr v době, kdy jeho drahá polovička „cedila krev“ v práci.

Našel si milenku?

Těžko už rozeznat, co jsou drby a co se může zakládat na pravdě. Každopádně se zdá, že partneři před sebou mají pořádný kus práce, pokud se to mezi nimi má zase srovnat.

Bude to asi chtít hodně otevřenou mysl, toleranci a respekt k druhému. Nicméně už nejednou dokázali, že jsou schopni fungovat i v krizových momentech. Není tedy vyloučené, že se jim to povede i tentokrát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden