Moje šťastná hvězda

Je konec v Ulici definitivní?

V seriálu Ulice poslední dobou končí jedna postava za druhou. Došlo i na Ljubu Krbovou?

Spousta televizních diváků smutní. Herečka LJUBA KRBOVÁ (65), která v seriálu Ulice působí od začátku, se patrně v další řadě už neobjeví!


Vposledních letech se postupně mění obsazení nekonečného seriálu Ulice. O roli úplně či zčásti přišla spousta stálic. A bohužel se zdá, že další na řadě bude i herečka Ljuba Krbová (65), která přitom v seriálu působí od samého začátku. Zatím je její role upozaděna, ovšem šušká se, že už se do Ulice nevrátí!


Nikdo neví, kdy půjde z kola ven


Zdá se, že v Ulici má své místo jisté snad jen ústřední postava baby Nyklové, kterou už dlouhé roky skvěle hraje Jaroslava Obermaierová (77). Momentálně to totiž vypadá, že už po prázdninách v Ulici nebude ani Ljuba Krbová, kterou si přitom televizní diváci postupem let tolik zamilovali.


Krbová žije už dlouho s o třiadvacet let starším spisovatelem.

Už se do Ulice nevrátí?

Sice ji producenti nenechali zemřít, a tudíž má naději, že se tam znovu mihne, jenže je otázka kdy. „Teď ta moje linka tak trošku ustoupila do pozadí,“ postěžovala si herečka. Krbová by podle svých slov byla velmi nerada, kdyby ji z Ulice úplně vyškrtli.

Nejen že si tam našla postupem let spoustu přátel, ale samozřejmě je to pro ni i zajímavý projekt, co se financí týče. Podle zákulisních informací si má totiž za jeden natáčecí den přijít zhruba na 10 000 korun a to není zrovna částka, kterou člověk najde ležet na ulici.

Přijde o dost peněz

Natáčecích dnů navíc měla několik do měsíce. Bohužel to ale vypadá, že vyškrtnutí její role bylo v plánu už delší dobu. Již před několika měsíci z Ulice zmizel i její seriálový  parťák Adrian Jastraban (54). S tím byla dokonce nějakou dobu herečka spojována i v soukromém životě. Když se tedy přestal Jastraban v nekonečném seriálu objevovat, nejspíš z toho měl největší radost manžel Krbové, spisovatel Ondřej Neff (78).

Hrůzné vzpomínky

Ten by byl totiž určitě nerad, kdyby mu ji snad měl zkoušet Adrian Jastraban přebrat. Manželka mu je velkou oporou už spoustu let. Nejvíce mu pomohla hlavně v únoru roku 2008, kdy jeho dceru Irenu (†28) chladnokrevně zavraždil její manžel Robert Novák (53).

Po Ireně zbyla na světě tehdy ani ne dvouletá dcera Dominika (17). Té se ujal její strýc David a snaží se jí být tím nejlepším otcem. Samozřejmě s Dominikou tráví čas i Krbová si roli babičky od začátku moc užívá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden