Můj kousek štěstí

Je kost a kůže! Trápí ji Rančák?

Nebezpečně hubne

Co se to jen s krásnou Anetou Krejčíkovou (31) děje? Něco ji trápí? Snad ne její snoubenec, který zapomněl, že by se slušelo vzít si matku svých děti? Nebezpečně mění podobu.

Hvězda Ulice zhubla. Pomalu ztrácí pověstné ženské tvary. „Co se to jen stalo?“ volají fanoušci. Skoro všichni to přičítají za vinu jejímu tělocvikáři Ondřeji Rančákovi (38), šeptá se, že už herečce způsobil nejedno soužení. Stále ještě si ji nevzal za manželku, a to už spolu vychovávají dvě děti. Aneta Krejčíková nezastírá, že ji to trápí.

Šeptá se rovněž, že hlavní břemeno starostí o domácnost a Bena (3) a Antonii (2) spočívá na ní. A k tomu se, nehledě na malé děti, vrací do práce. Hraje v Ulici postavu Gábiny Pumrové.

Spousta křivd

Ale to není zdaleka všechno. Mnozí si možná ještě pamatují, jak byla nebohá Aneta sklíčená během nekonečné mateřské dovolené. Stěžovala si, že se cítí zoufale sama, neboť partner byl věčně, jak se říká, v luftě. Kde se toulal? To je jeho tajemství. Aneta pochopitelně doufá, že se věnoval pracovním povinnostem − ale kdoví?

Podivné totiž je, že se stále až nápadně vyhýbá svatbě. Přitom svou krásnou blondýnku požádal o ruku před pěti dlouhými lety. Stalo se to přímo v divadle, všichni tleskali jako o život, bylo to romantické. Jenže od té doby je ticho po pěšině.

Plánuje útěk?

Co se tedy ve skutečnosti děje? Změnil snad sportovec názor? Došel po zralé úvaze k závěru, že má ze svatby strach, že mu připadá příliš závazná? Anebo se dokonce rozhodl prásknout do bot? Pokud mu takové myšlenky běží hlavou, nelze se divit, že zoufalá herečka hubne a že to nejde zastavit. Z toho mrazí. Představa, že zůstane sama s dětmi, a ještě k tomu v této zlé době, kdy herci mají o práci často nouzi, je vskutku pekelná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden