Můj čas na kafíčko

Je krásnější než kdy dřív

Ačkoli byla ještě nedávno na dně kvůli tomu, jak moc se spletla ve svém bývalém partnerovi Tomáši Hornovi (40), teď je zpěvačka a herečka Monika Absolonová (44) znovu nabita pozitivní energií.

A jelikož své profily na sociálních sítích pravidelně zásobuje aktuálními fotkami, nemohli si toho nevšimnout ani její příznivci. Ti ji zahrnuli chválou poté, co ukázala, jak jí to moc sluší.

A hodně je potěšilo i to, když se jim svěřila, že je momentálně velmi spokojená. „Nevím, co se stalo, ale je mi fakt dobře,“ prozradila Absolonová během svého živého vysílání.

Pozitivní přístup k životu a dobrá nálada Moniku Absolonovou zdobí možná i proto, že za poslední měsíce shodila pár kilo, a díky tomu vypadá nejméně o 5 let mladší. I když ji ale za její postavu hodně žen pochválilo, zpěvačka se drží nohama na zemi.

„Jste velmi hodní, ale bude mi už 45 let, to sakra za nic neschováte,“ prozradila s úsměvem na tváři. Faktem ale je, že od té doby, co se v médiích objevilo, že se rozešla S Tomášem Hornou, vypadá rozhodně nejlépe a to je dobře.

Zaslouží si, aby byla šťastná a spokojená. Ideálně brzy po boku nějakého muže, který si jí bude vážit a bude k ní vždycky upřímný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden