Můj čas na kafíčko

Je libo zajíčka, či starého vlka?

Je pravda, že osamělé ženy ve středním a zralém věku už nehledají svalnaté zajíčky plné energie, ale naopak starší, prošedivělé muže? A kdo se vlastně líbí vám?

Po čem touží úspěšný muž ve středním věku, který má naditý bankovní účet a dům s bazénem? Po mladé spolujezdkyni do svého vozu. Stačí, aby jí bylo kolem třiceti, měla sexy postavu, dlouhé vlasy a hodně obdivu. Po jakém muži ale touží žena ve středním a zralém věku?

Krása, nebo vtipnost?

Lákají ji víc také zajíčci plní testosteronu? Finanční nezávislost zvyšuje ženské sebevědomí a dává volnost při výběru partnera. Ženy s vyšším příjmem nechtějí zajíčky, ale naopak starší muže! Jak to, že zkušené zralé ženy také nepřitahují víc mladíčci?

Zdálo se, že nezávislé ženy by se v tomto směru mohly začít podobat mužům a také se obklopit výrazně mladšími partnery. Jenže podle nejnovější studie se ukázalo, že starší úspěšné ženy chtějí k sobě také zralé, úspěšné a přitažlivé muže.

To ale neznamená, že by je nezajímalo, jak muž vypadá. Vzhled muže je totiž pro většinu úspěšných žen stejně důležitý jako jeho smysl pro humor a zodpovědnost.

Jen ne mléko na bradě

Zralá žena tráví většinu dne v práci a potřebuje partnera, který by se dokázal postarat ani ne tak o ni, ale především sám o sebe. Mladý muž plný testosteronu může být sice okouzlující, ale na praktické práce v domácnosti ho mnohdy příliš neužije.

Starší muž už ví, co chce od života, a své zkušenosti dokáže zúročit v mnoha oblastech. I když může mít vlasy plné stříbrných šedin, nebo už dokonce žádné nemá, pořád je to lepší, než když mu takříkajíc teče mléko po bradě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden