Můj čas na kafíčko

Je milenec Hany Gregorové násilník?

Proč přítel herečky Hany Gregorové (63) fyzicky napadl školáka? Na to se teď ptají všichni, kteří o jeho výstupu na jedné z pražských základních škol vědí jen to, co se všeobecně proslýchá. Ondřej Koptík (31) měl údajně napadnout jednoho spolužáka své dcery.

To potvrdila i ředitelka školy Mgr. Marta Váňová, která se nechala slyšet, že byl prý dost agresivní. Ale jaká je skutečnost? Právě spolužák jeho dcery, za kterým Koptík přišel, ji měl údajně šikanovat a to si jako otec rozhodně nechtěl nechat líbit.

Domů chodila zamlklá a bez nálady a tak se pochopitelně chtěl dozvědět proč. „Mlátil ji do břicha, bil, tahal za vlasy a kradl jí svačiny. Bylo to každý den, pravidelně a dlouhodobě,“ vysvětloval celou situaci Koptík. Podle svědků na chlapce křičel a měl ho lehce připozvednout.

Nic vážnějšího se ale nestalo. Proč ale nezasáhlo do šikany vedení školy? Možná by tak ani k celému incidentu vůbec nedošlo. Navíc ten, kdo je rodičem, tuší, jak se musel Koptík cítit a proč celá situace dospěla až do fáze, kdy zkrátka vybouchnul.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden