Moje šťastná hvězda

Je Miroslav Táborský dobrovolný podpantoflák?

Své věci sdílí pouze se svou ženou!

Na první pohled herec MIROSLAV TÁBORSKÝ (56) působí jako srdečný dobrák. Podle všeho takový doopravdy je a to je možná paradoxně jeho obrovský problém. Spekuluje se, že zdánlivě idylické manželství s KATEŘINOU funguje v její striktní režii.

Rýsuje se na obzoru vážná krize? Zatímco většina mužů vyžaduje co nejvíc prostoru sama pro sebe, on jde přesně opačným směrem. Se svou ženou tráví co nejvíce času a s přibývajícími roky se u něj potřeba být neustále spolu stále více stupňuje.

Podle některých jeho přátel je jen otázka času, kdy se to zvrtne. Prý se dostal do stavu, kdy místo aspoň občasnémuposezení s kamarády dává přednost večerům tráveným se ženou, což podle nich nemůže vydržet dlouho.

„Neznám chlapa, který by byl tak upnutý na ženu a přitom nebyl pod pantoflem,“ konstatuje zdroj obeznámený s jejich vztahem.

Život bez přátel

Táborský tvrdí, že kamarády v podstatě nepotřebuje. Své věci chce sdílet jen s manželkou.„Nemám potřebu řešit něco s jinými muži,“ říká. Manželce se prý svěřuje se vším. Můžu se na ní naprosto spolehnout.“ Že ho má Kateřina nejspíš pěkně pod kontrolou, je podle lidí z jejich okolí evidentní. „Dokonce se zmínil, že po večerech čtou stejné knihy,“ kroutí hlavou jeden z kolegů.

To ostatně přiznává i Táborský, když se chlubí společnými zájmy. „Rozhodli jsme se, že si budeme číst navzájem nahlas.“ Opravdu je na hlasitém předčítání manželce něco k chlubení?

Pod dozorem

Mnoho času spolu tráví i v práci. V několika představeních dokonce přímo na jevišti. Podle zdrojů z divadla je jen otázkou, kdy to překročí únosnou mez, protože Kateřina ho prakticky nespustí z očí. Někteří se shodují, že by takový dohled od svých žen nesnesli. On tvrdí, že mu to vyhovuje. Divadlo je podle něj o spolupráci a k té neshody patří, protože z nich vznikají zajímavé nápady. To, že by se tyto dohady mohly přehoupnout z pracovní do osobní roviny, si zřejmě vůbec nepřipouští.

Mirkovi totiž nepřijde divné ani to, že s ním žena jezdí i na představení, ve kterých sama neúčinkuje. „Stará se o mě v zákulisí,“ vysvětluje. Straní se tak kolegů,když místo cestování s nimi a střádání zážitků k vyprávění si s Katkou dělají vlastní výlety.

Doprovod ženy bývá i v jeho požadavcích, když si domlouvá natáčení. Tam přitom na výlety prostor nebývá. Kde je ale únosná hranice mezi radostí ze společně tráveného času a mezi žitím pod kontrolou? Snad ji herec dokáže uhlídat.

Na kamarádství s muži si herec nepotrpí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden