Můj kousek štěstí

Je na dně a Forejt nepomůže?

Měla by si o podporu říci důrazněji...

Soustředit na hudební kariéru a herectví upozadit, to má v plánu Eva Burešová (30). U jejího partnera Přemka Forejta (36) se to prý nepotkalo s pochopením.

Jenže herečce dost možná v podstatě nic jiného nezbývá, protože už v létě zřejmě skončí natáčení seriálu ZOO, které z ní udělalo hvězdu. Potřebuje se tedy zásadně realizovat i jinde, známý šéfkuchař by ji však měl zřejmě raději doma.

Forejt možná žárlí, že Eva je přece jen slavnější...

Dokonce se spekuluje, že by chtěl, aby jejich synovi Tristanovi (1) přibyl další sourozenec. O tom ale podle zákulisních informací nechce Burešová ani slyšet už proto, že si ji Forejt stále nevzal za manželku.

Vypadá to tedy, že se na partnera opět nebude moct spolehnout. Povídá se ale, že to pro ni není žádné překvapení, protože když na konci loňského roku kolabovala a rušila účast na koncertě v O2 areně, Forejt „lítal“ všude možně.

Přitom by bylo logické, aby se v takto složitých chvílích herečka o svou drahou polovičku mo­hla opřít. Někteří lidé i proto poukazují na to, že jejich vztah je už dávno za zenitem a stali se z nich spíš solitéři, než aby věci řešili společně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden