Můj čas na kafíčko

Je na dně, už prodává i tajemství své ložnice

Můj čas na kafíčko

Doufala, že jí po šedesátce ubudou problémy a bude žít v klidu. Děti ani man žel jí to nedovolí, takže je otázka, kdy herečce dojdou síly.

Sice ve zdraví oslavila kulatiny, ale jinak má herečka Veronika Žilková (60) spíše důvody k obavám. Děti už by měly být pomalu samostatné, ale zatím jí spíš přidělávají práci, zejména její dcera Agáta Hanychová (36). Ta, nebýt matky, už by byla asi bez dětí a v chudobinci.

Snad jedině to, že mateřská láska je opravdu slepá, vysvětluje zarputilý obranářský instinkt, který Veronika Žilková (60) vyznává ve vztahu ke své dceři Agátě Hanychové (36), protože každý jiný rodič by už nad ní nejspíš zapráskal pomyslným bičem.

Dnes je tomu dvanáct let, co se Agáta oháněla testem Mensy, který, je-li pravý, sděluje, že má IQ 136. Za tu dobu užila nejstarší dcera známé herečky své inteligence k tomu, aby počala syna s někdejším policejně hledaným podnikatelem Miroslavem Dopitou (39), který od ní záhy utekl, a dceru s hercem Jakubem Prachařem (38), který se s ní rozvedl.

Aby dceři zůstal dům v pražském Suchdole, musela Veronika Žilková prodat milovanou chalupu v Jizerkách, a stejně to

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden