Moje šťastná hvězda

Je na syna příliš tvrdý?

Herec Martin Dejdar (54) svého syna Matěje (20) dlouhou dobu finančně zajišťoval. Přál si totiž, aby se z něj stal uznávaný hokejista, a chtěl na něj být pyšný. Nicméně nedávno se Matějovi přihodilo nepříjemné zranění a má problémy s páteří.Chodí pravidelně na rehabilitace, ale ani tak se neví, jestli se Matěj ještě někdy postaví na led. Dejdara tahle zpráva dost zasáhla a údajně byl i celkem naštvaný.

Hádky kvůli synovi

Už v minulosti se mu nelíbilo, že se jeho syn nikam neposouvá, a teď ke všemu tohle.
Dejdar doufá, že se syn k hokeji vrátí, ale přece jen spíš počítá s možností, že už k tomu nedojde. K synovi se prý chová jinak, skoro s ním nemluví, a když ano, chová se k němu podle přátel arogantně a je na něj příliš tvrdý.

To se nelíbí především jeho manželce Daniele (48), podle které to Martin přehání. Ona pochopitelně stojí za svým synem a hlavní pro ni je, aby byl co nejdříve v pořádku. Na druhou stranu chápe, že muži to mají asi jinak a že Martin si přál, aby byl jeho syn hokejovou hvězdou.

Bude se ale muset smířit s tím, že život pro jejich syna chtěl nejspíš něco jiného. Dost se kvůli tomu poslední dobou hádají a Dejdar je údajně z celé situace velmi podrážděný.

Chce se mu zavděčit, tak bude herec

Matěj je smutný, protože nechce tátu zklamat.Jsou to dobří parťáci a jako otec se synem si vždy skvěle rozuměli. Ale situace, ve které se teď nachází, je pro něj neznámá a nelíbí se mu, že se otec chová tak, jak se chová. Proto se rozhodl, že když mu to nevyjde s hokejem, bude se věnovat herectví.

Matěj tvrdí, že ho to baví a že dokonce už i několikrát hrál. Nicméně jeho přátelé tvrdí, že se chce tátovi jenom zavděčit. Chce, aby měli nějaký společný koníček a aby si byli blízcí. Nicméně herectví není prý to, co by bylo Matějovým snem. Ale údajně mu to za vztah s tátou stojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden