Moje šťastná hvězda

Je na tom Žilková opravdu tak špatně?

Dělá ze sebe chudinku. VERONIKA ŽILKOVÁ (61) si stěžuje na nízký důchod a neustále spílá MARTINU STROPNICKÉMU (66), který ji opustil kvůli mladší milence.


Herečka ze seriálu Dobré zprávy Veronika Žilková (61) tak trochu působí jako rozpolcená osobnost. Na jednu stranu tvrdí, že jako matka samoživitelka se musí ohánět, aby vyžila, jelikož jí stát vyměřil důchod jen mezi šesti a sedmi tisíci.


Je to o to horší, že jí manžel Martin Stropnický (66) pláchl za svou kolegyní Markétou Horňákovou (31). Tvrdí, že nemá ani dost času na vnoučata, protože musí pracovat.


Na druhou stranu si však podle všeho žije na vysoké noze a mimo jiné živí i dva koně své dcery Korduly (17). V kontextu s tím zní její žehrání nad tím, že pomalu nemá na zaplacení plynu, dost zvláštně.


Kvůli manželovi se prý potýká s finančními problémy a musí hodně pracovat.

Hledání pravdy

Je to asi stejné, jako když všude vypráví, že s hudebníkem Josefem Holomáčem (63) jsou jen přátelé. Třeba 1. května ale na Instagramu sdílela fotku, jak se spolu líbají pod rozkvetlou třešní. Ano, vyloženě přátelský akt. Češi jsou díky ní zase o něco chytřejší.

Herečka jim dala na srozuměnou, že zvyk spojený od nepaměti se zamilovanými páry, je možné vesele praktikovat i mezi přáteli.Alespoň dle jejího výkladu. Buď jak buď, pouhé přátelství těmto dvěma věří jen málokdo. Spíš je směšné, jak se to snaží neustále předstírat.

Proč pořád mlží?

Asi jen proto, že je stále ještě manželkou Stropnického. Přece jen u rozvodového soudu by jí teoreticky mohlo přitížit cokoli. Pak se ale může divit, že už se lidé ztrácejí v tom, co je realita a co jen divadlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden