Moje šťastná hvězda

Je odsouzena být sama?

Zpěvačka Dara Rolins (48) je prototyp krásné a úspěšné ženy. Daří se jí, na co sáhne, ale bohužel v oblasti lásky ji provází smůla. Proč je tato atraktivní kráska stále sama? Možná má jen nereálné požadavky na svého budoucího partnera.


Dara totiž není ten typ ženy, který by od svého muže potřeboval umetat cestičku. Je nezávislá a od svého partnera vyžaduje, aby to beze zbytku akceptoval.


Dara a Patrik Vrbovský.

Pan Dokonalý?

Další věcí, která jejímu ideálnímu muži nesmí chybět, je osobitost. „Baví mě zajímavý týpci,“ říká zpěvačka na rovinu. Když se podíváme na její expartnery, je jasné, že muž s obyčejným povoláním nejspíš Daru nemá moc šanci okouzlit.

Otec její dcery Matěj Homola (48), extravagantní hudebník kapely Wohnout, ani slovenský raper Patrik Vrbovský (44), který si říká Rytmus, rozhodně nejsou typickou ukázkou průměrného muže.

Podle všeho ale Rolins nehodlá ze svých požadavků ustoupit ani o krok. Podle jejího okolí je tak klidně možné, že nakonec se bude muset smířit s tím, že zůstane sama.

Problémem je bohužel i to, že když už se Daře nějaký muž zalíbí, nedokáže po jejím boku vydržet. Bude muset nakonec zpěvačka přehodnotit svůj postoj, nebo bude opravdu radši sama?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden