Moje šťastná hvězda

Je opět zamilovaná?

Po skončení seriálu Ordinace v růžové zahradě si musela herečka Martina Randová (49) najít novou práci a podařilo se. Nedávno se totiž začala objevovat v nekonečné Ulici, kde hraje výraznou roli. 


Dokonce to vypadá, že si polepšila. Noví kolegové ji přijali dobře a herečka si slibuje, že se seznámí s někým novým. Léta už je sama, a tak asi od nového projektu dost očekává. Její fanoušci z toho ale moc nadšení nejsou.


Martina se před několika lety měla k nováckému seriálu vyjádřit ne zrovna hezky. V té době údajně prohlásila, že by tam v životě nešla kvůli malým honorářům. Proč ale nakonec názor změnila?


Nemohla se s tím smířit


Když se Randová dozvěděla, že bude Ordinace končit, byla z toho dlouhou dobu smutná. „Je to moje druhá rodina, obzvlášť na mého milovaného kolegu a seriálového manžela jsem si zvykla,“ oznámila těsně před poslední klapkou, s tím, že jí bude Martin Zounar (54) víc než chybět.


Se Zounarem se hodně sblížili, spekulovalo se také o tom, že je do něj herečka zamilovaná. Není divu, trávili spolu čas nejen na natáčení a byli si hodně blízcí. Jak je ale vidět, rychle se ze všeho oklepala, neboť už teď řádí  po boku jiného kolegy.


Odvede otce od rodiny?


V Ulici se jí nakonec moc zalíbilo. A za vším má stát její kolega Martin Finger (50), do kterého se podle štábu měla tak trochu zakoukat. Ani jí nemá vadit fakt, že už je léta zadaný a s partnerkou má dokonce malé dítě. Ke štěstí zoufalé herečce očividně stačí málo, stejné to totiž bylo i se Zounarem, na kterého  už snad doufejme zapomněla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden