Můj čas na kafíčko

Je otevřena nové lásce

Dlouho to vypadalo, že po smrti svého milovaného manžela Iva Pavlíka (†84) už dalšímu muži nebude zpěvačka Heidi Janků (59) schopna otevřít srdci.

Na muže rozhodně nezanevřela

Zdá se ale, že už nechce být v životě sama a je připravena začít nový život. A kdyby se v jejím okolí objevil někdo, s kým by si dobře rozuměla, dala by mu nejspíš šanci.

„Ničemu se nebráním, ale zase to nechci lámat přes koleno,“ prozradila zpěvačka. A říká, že zase není ve fázi, kdy by někoho urputně hledala, ovšem když se někdo najde a přeskočí mezi nimi jiskra, půjde svému štěstí odhodlaně naproti.

Kdo má u ni vlastně šanci?

Je tak jasné, že její případný ctitel musí splňovat vše, co si Heidi přeje, tedy hlavně to, aby byl osobností a měl smysl pro humor. Musí se ale samozřejmě připravit i na to, že bude hodně srovnáván s Ivem Pavlíkem, se kterým strávila zpěvačka velký kus života, a kdyby jejich lásku neukončila smrt, s největší pravděpodobností by spolu byli dodnes.

Uvidíme tak, kdo se nestárnoucí zpěvačku, která stále vypadá perfektně, pokusí získat. Nějaký mladíček to ale určitě nebude, protože o takové Heidi Janků zájem podle svých slov nemá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden