Moje šťastná hvězda

Je podruhé těhotná!

Herecký klan se opět rozrůstá! Dcera herce Jana Hrušínského (67) a herečky Miluše Šplechtové (64) Kristýna Hrušínská (37) je těhotná.


Herečka, kterou znají diváci například z nekonečného seriálu Ulice, přivítá na svět svého potomka s režisérem Matějem Balcarem (31). Uměleckých genů tak dostane miminko do vínku víc než dost!


Zatím zvládá všechno skvěle


Pro sympatickou představitelku Vandy to bude už druhé dítko. Doma má totiž ještě malého Vojtu (5), který se už na sourozence velice těší. „Furt pusinkuje bříško, až začínám trochu žárlit, že nedá pusu mě,“ svěřila se smíchem.


Těhotenství prý zatím zvládá perfektně, a zda nosí pod srdcem dalšího chlapečka, nebo holčičku, to zatím s manželem nemají ani tušení. Celou radostnou novinku oznámila prostřednictvím sociálních sítích zrovna v době, kdy si s rodinou užívala dovolenou ve slunné Itálii. 


Co bude s Ulicí?


„To je nějakej festival bubnů nebo co. Matěj se rozhodl si ty diváky prostě vyrobit,“ okomentoval vtipně  hereččin jiný stav Jiří Mádl (35). Při té příležitosti se ale naskýtá otázka, co bude nyní s její kariérou.


Není tajemstvím, že ta se jí začala v poslední době pěkně rozjíždět. Kromě Ulice se totiž objevila ještě ve snímku Pánský klub, nafotila i odvážné snímky do pánského časopisu a další nabídky se jí jen hrnou.  


Vyjdou jí ochotně vstříc?


Sama sice ještě neprozradila, co má v plánu, vzhledem však k tomu, že je tak v kurzu, tvůrci jí jistě rádi vyjdou se vším vstříc. Sama ale vyrůstala v divadle a skloubit mateřství a práci tak pro ni určitě nebude těžké.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden