Moje šťastná hvězda

Je podvodnice?

Ještě před dvěma týdny ležela v nemocnici a tvrdila, že se odtamtud dlouho nedostane. Nicméně teď je bývalá modelka Vlaďka Erbová (38) opět doma a všem to přijde více než podezřelé. Najednou se její zdravotní stav zlepšil a ona se prý cítí skvěle.

Vyhýbá se soudu

Proslýchá se, že Vlaďka své zdravotní problémy tak trochu úmyslně zveličila. Prý se totiž chce vyhnout soudu, ve kterém se bude řešit výživné na její dceru Viktorii (13). Její bývalý manžel Zdeněk Bahenský (33) totiž už před časem zažádal o snížení alimentů, což se Erbové pochopitelně nelíbilo. Nejspíš chtěla u soudu předložit své vážné zdravotní problémy, aby dokázala, že snížení alimentů by na ni i dceru mělo velmi špatný vliv.

Ničemu nerozumí

Její bývalý manžel Zdeněk o jejích zdravotních problémech prý ví, ale nikdy netušil, že je to s nimi až tak závažné. I jemu samotnému celá tato aféra přijde podezřelá. Zajímalo ho, kde je jejich dcera Viktorie, a údajně byla u rodičů Erbové. Navíc prý nastoupila do školy v Mostě, jak Vlaďka tvrdila. Kompletní stěhování do Mostu se však prý zatím nekonalo. Vlaďka na to teď prý nemá sílu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden