Můj čas na kafíčko

Je posedlá vzhledem i mladým svalovcem!

Když Zlatá slavice Lucie Bílá (53) všem oznámila, že se vrátila ke svému o 17 let mladšímu partnerovi Radkovi Filipimu (36), u spousty jejích přátel a fanoušků to vzbudilo obavy. Báli se, že krasavec usiluje o její slávu, a především o její tučné konto. Radek ovšem dokazuje, že je zpěvačce k službám nejen jako manažer, ale i jako hýčkající partner.

Rozmazluje ji jako malou holku

A rozněžnělá zpěvačka se s ním cítí jako v sedmém nebi. Zdá se, že ji zamilovanost ještě nepřešla ani náhodou. „Dívám se na muže vedle sebe a říkám si, jak se mi tohle povedlo. Je přesně takový, jak vypadá, rovný, spravedlivý, laskavý, zábavný, spolehlivý, milující a tak příšerně sexy, že se mi z toho motá hlava,“ napsala si Bílá na Instagramu. Není ani žádným tajemstvím, že si svého kulturistu ráda rozmazluje a neustále ho vychvaluje.

Stejně tak se i Filipi snaží své partnerce dokazovat lásku velkými gesty, objetím svých vypracovaných paží a v neposlední řadě také nějakým tím dárkem. Nedávno jí dal dárek, kterým Lucii dojal k slzám. Mistr světa v bench pressu (jde o nejznámější posilovací cvik rozvíjející svaly hrudníku a rukou) si pro svůj nejnovější dárek nezašel do klenotnictví, své milé ho navrhl a nechal vyrobit přímo u zlatníka. Jestli čekáte, že jí svalovec zakoupil luxusní prsten s diamantem, tak jste vedle. Lucie od něj dostala přívěsek znázorňující Pannu Marii, z kterého měla obrovskou radost.

Co Zlatou slavici rozčílilo doběla?

Nedávno zpěvačka zveřejnila na svém Instagramu videovzkaz, kde se ukázala jen s minimálním množstvím make-upu a také s neučesanými vlasy, tedy tak, jak ji její fanoušci většinou neznají.
Na videu uvedla, že se v novinách dočetla, že prý propadla nějakým zkrášlovacím aplikacím na mobilu. To však vzápětí rezolutně vyvrátila: „Tak já jsem vám jen chtěla říct – takhle vypadám a jiné už to nebude. Mám to tak ráda.“ S nadsázkou ještě dodala, že pokud se jejímu mobilu podařilo ji nějak perfektně vyfotit, tak se na něj za to rozhodně nezlobí. Fanoušci slavice byli potěšeni jejím výborným smyslem pro humor a v komentářích jí zanechali mnoho pozitivních a uznalých komentářů. Lucka je zkrátka přirozeně krásná a prý ani nemá žádné plastiky. Zřejmě jí vztah s výrazně mladším Filipim víc než svědčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden