Moje sladké tajemství

Je před nimi těžká manželská zkouška

Zvládnou spolu být i bez Ordinace, nebo půjdou od sebe?

Herecké manžele Zlatu Adamovskou (61) a Petra Štěpánka (72), kteří oba hrají v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, čeká možná nejtěžší období, které spolu kdy prožili. Ten, kdo je zná, ví jak náročnou zkoušku jim osud připravil a možná, že se i obává o budoucnost jejich vztahu.

Co si počnou bez práce?

Seriál, který je dlouhá léta zaměstnával a velice dobře živil, totiž zanedlouho zmizí z obrazovek. Za normálních okolností by to nebylo tak dramatické, ale situace ohledně koronavirové pandemie a jejich opatření z toho dělá něco, co může vážně poznamenat jejich manželství.

Říká se, že společná práce je hlavním motorem jejich vztahu.

Najednou se ocitnou v podstatě bez práce. A přestože si díky výdělkům z minulých let nejspíš nemusí dělat starosti o finance, přesto je to vážné. Až dosud totiž byli zvyklí velmi pracovat a společný čas plánovat měsíce dopředu.

Je jisté, že si ho potom uměli užít a případnými konflikty si nechtěli kazit vzácné volné chvíle. Jenže teď bude volna až nad hlavu a to je jedna z nejhorších věcí, která se může workoholikovi stát.

„Když chci odpočívat, uklízím a ráda pracuju na zahradě. I když jsme u more, tak dopoledne ležím, ale pak to nevydržím, Jsem neposeda. Maminka říkala, že má vrtuli v zadku,” říká o sobě Adamovská.

Uvidí na sobě najednou chyby?

Je tedy jasné, že nicnedělání není nic pro ní. A s uklízením dlouho nevystačí. Mohlo by se tak stát, že na povrch začnou vyplouvat věci, nad kterými až dosud mávla rukou, protože prostě neměla čas je řešit.

S Petrem spolu nikdy tolik času snad ani nestrávili a nebylo by divu, kdyby v takové situaci přišla krize. Ostatně nebyli by prvním párem, který současnou situaci prostě nedokázal zvládnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden