Moje šťastná hvězda

Je příliš přísnou matkou

Herečka Ivana Jirešová (41) má jen jednoho potomka, a to dcerku Sofii Fridu (13). Tu má se svým bývalým partnerem Ondřejem Höppnerem (53). Nicméně se proslýchá, že Jirešová je na svou dceru hodně přísná. Občas jí dokonce nedovoluje jít ven s kamarádkami nebo jí nechce dovolit si koupit oblečení, které se jí líbí.

Zakazuje jí jíst tučná jídla, prý aby nepřibrala, ale Sofie si myslí, že jí neuškodí si dát jednou začas něco tučnějšího, když na to má chuť. Ivaniny kamarádky si myslí, že to občas dost přehání. Dřív prý taková nebyla a podle nich za změnou jejího chování stojí její nový partner, podnikatel Milan Štědra (35).

Nerozumí si s ním?

Sofie si totiž údajně s novým přítelem své maminky příliš nerozumí. Prý na ni byl několikrát nepříjemný, a to bezdůvodně. Ona si k němu proto vybudovala jakýsi odpor a před svou maminkou o něm nemluví zrovna v dobrém.

Ivaně se to pochopitelně nelíbí a chce, aby spolu všichni vycházeli jako rodina. Sofii vysvětlila, že Milana neprávem odsoudila příliš brzy, a chtěla po ní, aby mu zkusila dát ještě šanci. To prý Sofie zkoušela, ale neustále se opakovalo to samé, až si Ivana začala myslet, že si její dcera vymýšlí.

Chce utéct k otci?

Nejspíš proto začala být na dceru přísnější, aby si prý začala vážit toho, co má. Sofii se to ale vůbec nelíbí a těší se na to, až jí bude 18 a o věcech si bude moct rozhodovat sama. Jirešová si svým chováním dceru očividně dost odcizuje, protože ta se údajně plánuje odstěhovat ke svému otci, a to hned, jak bude moct.

Jirešová chce přece jen dát dceři ráznou výchovu a chce, aby měla jejího partnera ráda. Nicméně herečka by tímto stylem mohla o dceru přijít..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden