Moje šťastná hvězda

Je připravena změnit práci

Strach z budoucnosti KLÁRU CIBULKOVOU (45) ochromil. Rozhodla se proto najít si zadní vrátka. Teď se ale blýská na lepší časy a může opět klidně usínat.

Přestože až donedávna měla stálý příjem díky úspěšnému seriálu Sestřičky Modrý kód, byl pro herečku Kláru Cibulkovou (45) minulý rok velmi složitý. Její manžel Tomáš Pavelka (50) je totiž výhradně divadelní herec a podle všeho musela celou domácnost po dobu jednoho roku utáhnout sama.

A bohužel to nebylo zdaleka poprvé, co se musela bát o to, jak to s jejich rodinou bude a jak zaplatit všechny složenky. Rozhodla se s tím však jednou provždy zatočit.

S manželem Tomášem Pavelkou. Oba veří, že to nejhorší mají za sebou.

Žili ve velké  nejistotě

Herectví je sice krásná věc, často také bohužel nejistá. Umělci se každodenně strachují o to, zda dostanou roli, která by je dokázala uživit. Klára Cibulková sice v poslední době o role nouzi zrovna neměla, to samé se ale nedá říct o jejím manželovi. Ten se dokonce přiznal, že ani hercem nikdy být nechtěl, a to právě kvůli velké nejistotě.

„Člověk nikdy neodhadne, co ho čeká a nečeká. Chtěl jsem být raději lékařem,“ nechal se slyšet. Teď se dvěma malými dětmi na krku možná lituje, že se tak ve skutečnosti nerozhodl. Už když herečka před lety nastupovala do seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, svěřila, že role byla jako dar z nebes.

S Pavelkou v té době rekonstruovali byt a vydali se z peněz. Díky pohádkovému platu to naštěstí zvládli, jenže o pár let později byly starosti zase zpátky.

Potřebuje mít krizový plán!

Všechno nakonec společnými silami překonali, pandemie je ale opět semlela. Tehdy se Cibulková rozhodla, že to tak nenechá. Udělala si ošetřovatelský kurz a pomáhala jako dobrovolnice. Netajila se ale tím, že by se takovou profesí mohla uživit, kdyby bylo nejhůř.

A aby měla ještě větší jistotu, přemýšlí, že bude dálkově studovat na vysoké škole pedagogiku. „Učitelů je málo a učit a předávat zkušenosti má smysl,“ prozradila své nesmělé plány.

Změna musí přijít

I její manžel ví, že je třeba něco změnit, co má ale v plánu on, zatím ani jeden z nich neprozradil. Jedno je však jisté, oba se nyní opět vracejí na jeviště a jejich bezesné noci jsou naštěstí u konce. Snad už se nevrátí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden