Moje šťastná hvězda

Je pro ni kariéra přednější než rodina?

Moje šťastná hvězda

Ačkoli prý herečku většina lidí od účasti ve StarDance odrazovala, protože se to podle nich nedá s dětmi zvládnout, ona to chtěla zkusit za každou cenu!

Když se MARICE ŠOPOSKÉ (31) narodil první syn, tvrdila, že je především mámou a až potom herečkou. Dnes má už syny dva, ale jako by na svá předešlá slova zapomněla. Rodinu teď sotva uvidí.

Rozhodně to prý nebylo tak, že by přišla nabídka zúčastnit se proslulé taneční soutěže StarDance a nadšená Marika Šoposká (31) by bez rozmyslu a jakékoli porady s rodinou souhlasila.

Herečka, kterou znají diváci v poslední době hlavně jako Bibi ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, si prý vzala tři dny na rozmyšlenou. Kdyby se rozhodovala sama za sebe, nejspíš by okamžitě souhlasila. Jenže problém je v v tom, že ona sama není.

Kolegyně ji varovala

Má manžela Petra Čecháka (46) a hlavně dva malé kluky, prvňáčka Benedikta (6) a malého Vincenta (1,5). Kromě rodiny se herečka

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden