Moje šťastná hvězda

Je pro Remundovou rozvod jako jediné řešení?

Hvězda seriálu Jedna rodina Sabina Remundová (51) o svém soukromém životě mluví opravdu nerada. Nedávno ale udělala výjimku a promluvila o manželství se scénografem a grafickým designérem Adamem Pitrou (53).


Dochází jí trpělivost?


Manžela ale nevykreslila zrovna jako svou velkou oporou. „Tatínek dětí vždycky raději chodil do práce,“ odhalila, jak to u nich doma funguje, a naznačila, že je na všechno tak trochu sama.


Remundová tak mimo práci doma musí zastat roli kuchařky, ale i opraváře či zahradníka. Těžko říct, proč Pitra doma nepomáhá a raději je pryč. Důvodem může být vícegenerační bydlení, které ne každému muži vyhovuje.


Dokáže si Adam Pitra (53) manželku udržet?

Celá rodina pod jednou střechou

Remundová totiž bydlí pod jednou střechou se svou maminkou, legendární herečkou Ivou Janžurovou (82), a ještě sestrou Theodorou Remundovou (50). Možná tak podobný život Adamovi Pitrovi leze tak trochu na nervy a neváží si toho, jak krásné vztahy rodině, ve které je, má.

My ale věříme, že pokud spolu mají nějaké neshody, dokážou si vše vyjasnit. Vždy působili jako spokojený pár, který se skvěle doplňuje a může se na sebe za všech okolností spolehnout. To ale ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden