Moje sladké tajemství

Je prý ještě větší psychopat než jeho filmoví zabijáci

Moje sladké tajemství

Charismatický Mel Gibson (66) je muž plný protikladů. Zatímco si dlouhá léta budoval pověst silně věřícího muže milujícího svoji rodinu, v soukromí to občas bývá násilník se sklony k alkoholismu.

Šílený Max, Statečné srdce a detektiv Martin Riggs z cyklu Smrtonosná zbraň, to jsou nejznámější role pohledného Mela Gibsona (66). Postavy těchto chlapíků se srdcem na pravém místě přinesly Melovi obrovskou popularitu a také nehynoucí obdiv ženského pohlaví.

Má plno vlastních démonů

Není divu, že Gibsona fanynky zbožňovaly. Vždyť stačil jeden jediný pohled do jeho blankytně modrých očí a ženy všech věkových kategorií byly ztracené. A to tím spíše, že jejich idol měl i něco navíc. Pověst hluboce věřícího muže, který by doslova

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden