Moje šťastná hvězda

Je pyšný na svou dceru

Rozhodla se jít v jeho stopách. Herec Martin Zounar (53), který je známý díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, je na svou jedinou dceru Claudii (12) nesmírně pyšný.

Mladá slečna, která podobu se svým otcem rozhodně nezapře, září v seriálu Slunečná a snad vůbec poprvé se vyjádřila, jaké z toho má pocity. „Jsem tu spokojená a budu se tu objevovat tak často, jak mi to scénář dovolí,“ pronesla profesionálně.

Martin má z dcerky radost a mimo jiné se mu možná její působení ve Slunečné bude hodit. Přece jen není tajemstvím, že Ordinace se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci, a on si tak bude muset po mnoha letech hledat jiný stálý projekt.

Chystá se snad přidat ke své dceři do Slunečné? Přece jen na Primě už kdysi hrál, například ve slavných Rodinných poutech, navíc je u diváků velmi oblíbený, což je pro tvůrce i zárukou sledovanosti.

Necháme se překvapit, jestli Martinovi malá dcerka zařídí protekci. Jedno je ale jisté, Claudie je prý tak talentovaná, až se začalo říkat, že svého otce už velmi brzy strčí do kapsy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden