Moje sladké tajemství

Je s manželem už jen ze soucitu?

Přestože by se mohlo zdát, že mají Martina Preissová (44) a Martin Preiss (47) to nejhorší za sebou, možná to tak úplně neplatí. Příjemná atmosféra ve společné domácnosti prý nepanuje už pěkně dlouho. Hrozí snad, že se manželství po letech rozpadne?

Vůbec dobře to nevypadá s manželstvím Martiny Preissové (44) a Martina Preisse (47). Zdá se, že hvězda seriálu Slunečná už má svého muže plné zuby a užívá si chvil, kdykoli jen může trvat čas s někým jiným.

Martina si teď užívá slávy díky Slunečné

Krásně se to ukázalo během uplynulé karantény, kdy si prý oba měli lézt pořádně na nervy. Jakoby snad už nedokázali společně trávit čas a manželství bylo založeno jen na tom potkávat se večer po práci u večeře.

A to si přitom mnozí mysleli, že to nejhorší mají oba za sebou. Martin totiž dlouhé roky bojoval ze závislostí na alkoholu a lécích, přičemž je „čistý“ až poslední rok a půl. I když ale tohle složité období dokázali oba překonat a Martina byla Martinovi velkou oporou, stále to nevypadá, že je mezi nimi všechno v pořádku.

Chtěla by nejraději utéct od všech starostí?

A není vyloučené, že už Martina v manželství není šťastná a se svým mužem zůstává jen proto, protože ví, že by ho případný rozchod mohl znovu dostat na dno. A to samozřejmě nechce

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden