Moje šťastná hvězda

Je s mužem už jen ze zvyku?

Udržuje herečka svoje údajně nefunkční manželství jenom kvůli své mamince?

Manželství na dálku není jednoduché, své o tom ví VERONIKA ŽILKOVÁ (59). Její manžel MARTIN STROPNICKÝ (64) je v Izraeli a s rodinou se téměř nevidí. Vztah údajně chladne, o rozvodu ale nechce slyšet.


V poslední době nemá Veronika Žilková (59) rozhodně na růžích ustláno. Podařilo se jí sice získat roli v seriálu Hvězdy nad hlavou, přesto ji údajně trápí finanční krize. Klid a pohodu prý ale nezažívá ani v milostném životě.


S manželem Martinem Stropnickým (64) se sotva vidí a jejich manželství tím podle všeho velmi trpí. I kdyby ale bylo sebehůř, Žilková ve vztahu zůstane, další rozvod si zřejmě už dovolit nemůže. Zdá se totiž, že se bojí odsouzení a reakce své maminky, která celý život  razila heslo, že žena musí vydržet všechno.


A to včetně mužových záletů, které si prý s Veroničiným otcem také zažila. Žilková ze dvou manželství už utekla, potřetí už ale nohy na ramena brát nechce. Bude se tedy raději trápit až do konce života?


Potřetí už prý herečka ze vztahu neuteče!

Několikrát ho opustila

Práce v diplomatických službách s sebou nese riziko častého stěhování, což si Žilková s rodinou nejednou vyzkoušela. Od chvíle, kdy se stal Stropnický velvyslancem, je jeho žena nucena dělat rozhodnutí, která jí nejsou mnohdy zřejmě úplně po chuti.

Už v roce 2018, kdy se měla celá rodina včetně dcery Korduly (17) stěhovat do Izraele, zahodila Žilková celý svůj dosavadní život a byla připravená odejít se svým milovaným mužem do zahraničí. Dala výpověď na konzervatoři, kde učila, zařídila si dlouhé volno v divadle a nevzala žádnou práci v televizi.

Vzdala se takřka ze dne na den všeho, co měla kdy ráda. Nakonec tehdy ale na naléhání své dcery s mužem neodletěla. A přidaly se k němu až později. Na odloučení si tak museli zvyknout velmi rychle.

Další veletoč v jejím životě přišel minulý rok, kdy musela říct manželovi sbohem a kvůli své mamince Olze (97) a jejímu zdravotnímu stavu se rozhodla vrátit z Izraele domů, aby jí mohla být nablízku v době pandemie.

Třetí rozvod nebude

Ačkoli to nemá Žilková jednoduché, protože zůstala v Čechách na všechno sama, o tom, že by se rozvedla nechce ani slyšet. Manžel je jí prý oporou, i když jenom na telefonu. Bez jeho podpory a povzbuzení by prý byla zoufalá.

Může ale takový vztah ještě fungovat? Nejsou spolu jen ze zvyku? Důvody, proč herečka s manželem zůstává, jsou možná docela jiné. Ze dvou manželství prý utekla ve chvíli, kdy začalo být dusno.

Dnes už ví, že dusno do vztahu patří stejně jako chvíle pohody. „Byla bych ráda, kdyby to moje poslední manželství vydrželo až do konce,“ svěřila se a zřejmě je odhodlaná vydržet všechno, aby jí nekrachl i vztah se Stropnickým.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden